Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Mihai Alexandru, iubitul Iuliei Albu, de la „America Express”, sezonul 2. A renunțat la prima sa iubire din cauza unei accidentări

Cu ce se ocupă Mihai Alexandru, iubitul Iuliei Albu, de la „America Express”, sezonul 2. A renunțat la prima sa iubire din cauza unei accidentări
11

de Cristina Țapu,

Partenerul Iuliei Albu a captat rapid atenția publicului prin participarea sa la emisiunea „America Express". Atitudinea sa aparent morocănoasă a stârnit nemulțumirea unora dintre telespectatori. Desi acum este cunoscut la nivel național, puține persoane știu despre meseria și nivelul de educație al lui Mike, precum și originea inițialelor sale, „MAI”.

La Antena 1, Iulia Albu (42 de ani) și Mike (46 de ani) sunt duo-ul dinamic care adaugă un strop de pasiune și în cadrul emisiunii. Pe parcursul concursului, cei doi îndrăgostiți au traversat peripeții care i-au pus în fața unor provocări dificile și le-au testat toate limitele.

După ce filmările pentru emisiune au luat sfârșit, cei doi au revenit în România și au decis să se despartă. După o perioadă de timp, însă, s-au împăcat, iar astăzi sunt mai fericiți ca oricând.

Partenerul Iuliei Albu a început să-și facă cunoscut numele treptat, însă detalii despre meseria sa și parcursul său profesional sunt știute de către puține persoane. La vârsta de doar 13 ani, el a părăsit România pentru a studia vioara la Londra cu ajutorul unei burse. Cu toate acestea, o accidentare la umăr l-a constrâns să renunțe la pasiunea sa muzicală, iar în prezent, își desfășoară activitatea în domeniul publicității și marketingului.

Cu ce se ocupă Mihai Alexandru, iubitul Iuliei Albu

Ceartă aprinsă între Iulia Albu și Mike, la America Express 2023, sezonul 2. „Nu vreau să apar la televizor așa!” (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11


Partenerul de viață al Iuliei Albu s-a întors la prima sa „iubire”. Recent, pe 13 noiembrie, de ziua sa de naștere, bărbatul a surprins pe toată lumea prin a se prezenta drept „violonist” într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. În plus, a împărtășit câteva aspecte din experiența sa la „America Express”.

„Mă numesc Mihai Alexandru Iacob și sunt violonist. America Express a scos și ce era mai rău și ce era mai bun din mine. Mi-am pus cenușa în cap pentru TOT. Pe noi ne veți descoperi și altfel pe parcursul acestui proiect. Uneori sus, uneori jos, dar cea mai importantă luptă nu am dus-o cu ceilalți și nici măcar cu Iulia, ci cu mine însumi.”, a scris pe Mike, pe Instagram.

La scurt timp după ce au revenit în România de pe Drumul Soarelui, Iulia Albu și Mike au decis să pună capăt relației. Tensiunile din „America Express” și-au spus cuvântul asupra lor, iar despărțirea a survenit. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt și au decis să-și acorde încă o șansă.

Mihai Iacob Alexandru, alias MAI, și-a cerut scuze pentru comportamentul afișat în emisiune

Mike Alexandru Iacob își asumă integral responsabilitatea pentru acțiunile sale de la „America Express”, care au fost criticate de către telespectatori. Fără a protesta în momentul în care Iulia Albu a decis să pună capăt relației, el a ales să își corecteze comportamentul. Cei doi au optat pentru terapie de cuplu, unde au avut certuri aprinse, conform propriilor spuse.

„Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit «uite, mai sunt și alții ca noi»”, a declarat Iulia Albu, conform Cancan.

Sursă foto: Antena 1

Citește și :

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton