Homepage  / Vedete străine

Cine este Sebastián Carvajal, actorul columbian pe care îl puteți vedea atât la Diva, cât și la Acasă Gold

Cine este Sebastián Carvajal, actorul columbian pe care îl puteți vedea atât la Diva, cât și la Acasă Gold
9

de Anda Dincă,

Atrăgătorul actor Sebastián Carvajal poate fi urmărit în prezent în două producții pe micile noastre ecrane: în telenovela “Ana și noi speranțe” (“Ana de nadie”), la Acasă Gold, și în serialul cu medici „Durere și vindecare” („Enfermeras”) de la Diva.

În “Ana și noi speranțe” (o producție care a avut succes în Columbia, țara în care a fost difuzată între 2022-2023), Sebastián îl joacă pe Joaquin Cortés, un bărbat fermecător, care trăiește o poveste de iubire cu o femeie divorțată, mai în vârstă cu 20 de ani decât el, Ana Ocampo (Paola Turbay). Iar în „Durere și vindecare” (serial cu două sezoane, urmărit în Columbia între 2019-2022), el îi dă viață lui Carlos Pérez, un medic rezident de la spitalul Santa Rosa, care se îndrăgostește de María Clara (Diana Hoyos), șefa asistentelor.

Sebastián s-a născut în urmă cu 31 de ani în Bucaramanga, Columbia, iar înainte să se facă actor a avut diferite joburi: a spălat vase într-un restaurant, a fost barman, și chiar și-a deschis o sală de TRX. După ce a fost descoperit de un agent de talente, el a început să lucreze ca model, iar până la actorie a fost un sigur pas.

Primul său rol din carieră a fost în 2016 într-o telenovelă pentru adolescenți, „Yo soy Franky”. Ulterior el a jucat în diferite producții tv, printre care „Mil colmillos” (realizată de Hbo Max) și „Manes” (realizată de Prime Video). Anul trecut el a apărut într-un film american, „Dominique: Rise of the Phoenix”, iar de curând a bătut palma pentru o telenovelă realizată de Telemundo, „Sed de venganza”. Filmările acestui serial, care îi are ca protagoniști pe Danilo Carrera și Isabella Castillo, vor începe vara aceasta la Miami, anunță peopelenespanol.com.

„Niciodată nu am considerat vârsta o problemă”

În ceea ce privește serialul “Ana și noi speranțe”, Sebastián le-a povestit ziariștilor de la postul RCN că a trăit și el o experiență similară cu cea a personajului său:

„La un moment dat am avut o iubită cu 10 mai mare decât mine, de aceea atât eu, cât și această telenovelă venim să vă spunem că nu există numere în dragoste. Dacă omul de lângă tine te completează, te împlinește și te simți fericit alături de el, cred că cifrele nu contează. Niciodată nu am considerat vârsta o problemă. Eu cred că toți oamenii au aceleași drepturi și că trebuie să uităm de presiunea socială, să o lăsăm în urmă. Mama mea a avut ocazia să aibă o relație cu cineva mai tânăr decât ea, iar eu am susținut-o. Avem dreptul cu toții să ne distrăm și să ne bucurăm de viață”.

În prezent actorul are o relație cu un model de origine finlandeză, Jonna Kuivasaari, iar cei doi locuiesc împreună în Bogota.

sebastian-carvajal-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Tot un proiect de suflet a fost pentru Sebastián și producția „Durere și vindecare”.

„Dincolo de faptul că am interpretat un medic, pentru mine a fost un privilegiu să simt acea emoție de a salva vieți, de a îngriji pacienți, de a rezolva probleme de sănătate, este o responsabilitate mare și grea. La începutul fimărilor iubita unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei era medic rezident în medicină internă așa că două săptămâni am pregătit personajul alături de ea, iar în plus am avut și un personal sanitar care ne-a dat sfaturi, și am făcut practică într-un spital adevărat. Înainte de a începe să filmez am urmărit toate sezoanele din “Anatomia lui Grey”, pentru că între cele două producții chiar sunt asemănări”, a declarat Sebastián într-un interviu pentru elcolombiano.com.

„Ceea ce mă deconectează cel mai mult de la muncă sunt exercițiile fizice”

Când nu se află pe platourile de filmare lui îi place să facă fitness sau să evadeze în natură.

“Ceea ce mă deconectează cel mai mult de la muncă sunt exercițiile fizice, sunt dependent de ele, de îndată ce ajung acasă după 12 ore de muncă încep să mă antrenez, simt că îmi limpezește mintea și apoi încep să studiez scenariile de a doua zi. De asemenea îmi place să mă uit la seriale, în fiecare duminică fac asta, și îmi place să citesc despre profesia mea. Iubesc natura, să fiu la munte sau la mare este ceea ce mă bucură în timpul liber.”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton