Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Sânziana Negru de la America Express 2023, sezonul 2. Are o relație cu Ștefan Floroaica din serialul „Lia”

Cine este Sânziana Negru de la America Express 2023, sezonul 2. Are o relație cu Ștefan Floroaica din serialul „Lia”
11

de Roxana Mirea,

Sânziana Negru face echipă cu Laura Giurcanu, la America Express 2023, sezonul 2, de la Antena 1. Sânziana este creatoare de conținut și este urmărită de mii de internauți pe Instagram. Nici cu gragostea nu stă deloc rău. Sânziana Negru are o relație cu Ștefan Floroaica, actorul din serialul „Lia - Soția soțului meu”, de la Antena 1. 

Cine este Sânziana Negru, de la America Express 2023, sezonul 2 

Sânziana Negru, care face echipă cu Laura Giurcanu, la America Express 2023, sezonul 2, este creator de conținut și câștigă sume impresionante din mediul online. 

Sânziana Negru s-a născut în Republica Moldova. La vârsta de 7 ani s-a mutat în România, în Târgu Mureș. Ea este cunoscută pentru rolul de prezentatoare pentru câteva emisiuni TV, dar și pentru activitatea sa în mediul online. Concurenta de la America Express a studiat Facultatea de Științe Politice din București, specializarea „Comunicare și Relații Publice”. Sânziana Negru a fost reporter, urmând să fie prezentatoare de știri, model, având și câteva apariții episodice în seriale și filme, potrivit viva.ro. 

România este o țară de adopție pentru mine. Eu m-am mutat în România când aveam 7 ani, din Republica Moldova, dar o consider casa mea.Când mă duc în Republica Moldova mă simt acolo străină.E fix ca mama care te crește și mama care te naște. Eu am avut o perioada de 4 ani în care am locuit mai mult la Londra. Atunci a fost o perioada în care m-am gândit serios cum ar fi să plec, deși în perioadele în care stăteam la Londra, cumva așteptam să se termine mai repede și să vin acasă. Cred că în interiorul meu nu mi-am dorit niciodată”, a declarat Sânziana Negru, în cadrul unui interviu. 

Cine este Sânziana Negru, de la America Express 2023, sezonul 2  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sânziana Negru este iubita lui Ștefan Floroaica 

Sânziana Negru, în vârstă de 36 de ani, are o relație serioasă cu Ștefan Floroaica, actorul care îl interpretează pe Petru în serialul „Lia – Soția soțului meu”. Cei doi au fost discreți cu relația lor, însă acum nu ezită să se afișeze împreună pe rețelele sociale.  

În trecut, Sânziana Negru a avut o relație cu Smiley. Cei doi au format un cuplu vreme de doi ani și au decis să se despartă în anul 2008. La acea vreme, influencerița a suferit foarte mult, dar a preferat să nu ofere prea multe detalii despre motivul separării.  

Cine este Sânziana Negru, de la America Express 2023, sezonul 2  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

Despre America Express – Drumul Soarelui 

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton