; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Ionescu si Marian Andrei.

Cine este românca din echipa lui Mark Zuckerberg la Facebook. Aflăm povestea ei

26 March 2021

PRO TV, ne-a pregătit o surpriză frumoasă la iLike IT. Iulia Ionescu a făcut o oprire virtuală în Silicon Valley, pentru a vorbi cu românca Loredana Crișan, care lucrează la Facebook, direct cu Mark Zuckerberg. A participat la interviul luat de Iulia prin intermediul Rooms, soluția de videoconferințe a companiei… la care a contribuit și ea.

Loredana Crișan este la Facebook din 2016, iar pe legitimația ei scrie Vicepreședintele departamentului de design pentru Facebook Messenger.  Româncei i se datorează “Rooms”, facilitatea prin care putem purta convorbiri video cu până la 50 de persoane în acelasi timp. 

Nu este pentru prima oară când Iulia Ionescu ne aduce în prim plan oameni de la Facebook. Prezentatoarea emisiunii a fost în 2019 la sediul Facebook din Londra, unde a stat de vorbă cu românii care lucrează acolo. Sediul Facebook din Londra fiind cel mai mare punct tehnologic al companiei din Europa.

“Ne dorim foarte mult să-i aducem în fața publicului pe românii care au reușit, care lucrează în tech la unele dintre cele mai importante companii din lume. Loredana este doar unul dintre acești români. Trebuie să ne mândrim cu asta și să le arătăm tinerilor care ne urmăresc că și ei au o șansă. Există oportunități în întreaga lume, dar e nevoie de multă muncă.', a spus Iulia Ionescu.

Loredana Crișan, FB Messenger VP product design: „Ne vedeam în fiecare zi și discutam toate aspectele legate de design și interfață. Este pasionat de produse și vrea să înțeleagă absolut orice și să contribuie și el. Este incredibil de deștept și înțelege toate aspectele relațiilor umane și cum să creezi conexiuni între oameni și cum să-i aduci împreună mai aproape.' 

De asemenea, în studioul iLike IT au ajuns telefoane abia lansate în această săptămână: OnePlus 9 și 9 Pro făcute în colaborare cu Hasselblad, Motorola G100, un telefon performant dar accesibil. Tot mâine ne uităm, alături de celălalt prezentator al emisiunii, Marian Andrei, și la primul telefon cu microscop, Oppo Find X3 Pro, proaspăt lansat și el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare