Homepage  / Vedete româneşti

Cine este noul iubit al impresarei Anamaria Prodan. Are 37 de ani și l-a impresionat pe celebrul Floyd Mayweather

Cine este noul iubit al impresarei Anamaria Prodan. Are 37 de ani și l-a impresionat pe celebrul Floyd Mayweather
7

de Cristina Țapu,

Anamaria Prodan poate să se considere acum o femeie împlinită în toate aspectele vieții. Pe lângă succesul financiar constant, a apărut și un bărbat în viața ei care îi aduce satisfacție și fericire. Cu ocazia zilei ei de nume, noul ei partener, Ronald Gavril, a dorit să îi transmită impresarei un mesaj special. Iată postarea făcută de Ronald Gavril, noul iubit al Anamariei Prodan!

Anamaria Prodan iubește din nou după despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan poate afirma acum că a reușit în toate domeniile. De la prosperitatea afacerilor pe care le conduce la satisfacția personală, deoarece acum, impresara din showbiz-ul românesc se bucură de o nouă relație. Roland Gavril este bărbatul care o face fericită pe Anamaria Prodan și care nu evită să vorbească public despre sentimentele pe care i le poartă acesteia.

unicul-@ronaldgavril-@laurentiureghecampfjr-@andrei_iosep-eusuntanamariaprodan-ronaldgavril-champion-boxing-box-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Anamaria Prodan este una dintre cele mai faimoase personalități din showbiz-ul românesc și, în același timp, una dintre cele mai de succes femei din țara noastră. Chiar dacă despărțirea de tatăl fiului ei i-a provocat multă suferință, acum impresara are toate motivele să fie fericită, deoarece Ronald Gavril a apărut în viața ei și o tratează precum o prințesă.

Cu ocazia zilei de nume a impresarei din fotbalul românesc, iubitul ei, Ronald Gavril, a dorit să îi transmită și el un mesaj pe pagina de Instagram.

Happy Name Day @anamariaprodanreghecampf (La mulți ani de ziua numelui)„, a fost mesajul transmis de Ronald Gavril, alături de câteva fotografii cu cei doi, aflați în acest moment într-o vacanță în Statele Unite ale Americii.

Cine este Roland Gavril, noul iubit al impresarei Anamaria Prodan

Ronald Gavril, originar din Bacău, s-a stabilit în America începând din 2011. A luat această hotărâre pentru a-și dezvolta cariera în boxul profesionist și s-a dovedit că a fost o alegere corectă.

Ronald Gavril, boxerul în vârstă de 37 de ani originar din Bacău, a făcut o schimbare semnificativă în viața sa acum 13 ani când s-a mutat în America, stabilindu-se la Las Vegas. În 2012, în sala de antrenament a celebrului boxer Floyd Mayweather, talentul român a fost observat și recunoscut. Acest lucru a dus la începerea unei colaborări profesionale, cu firma lui Mayweather.

Colaborarea dintre cei doi s-a dovedit a fi extrem de productivă. Gavril se poate mândri cu nu mai puțin de 24 de victorii, dintre care 19 prin KO. În ceea ce privește înfrângerile, Ronald a avut doar trei, iar niciuna dintre ele nu a fost prin KO. Toate aceste meciuri au avut loc în cadrul campionatelor profesioniste. Chiar și în 2023, Ronald a participat la două meciuri, ieșind învingător în ambele.

Conform informațiilor din spațiul public, se spune că românul a acumulat o avere de 5 milioane de dolari și s-a stabilit în Las Vegas. De asemenea, au circulat zvonuri că ar intenționa să-l aducă pe campionul Mayweather în România, dar până în prezent, această speculație nu s-a materializat. Floyd Mayweather este recunoscut ca fiind cel mai bun boxer din toate timpurile și are un palmares impresionant.

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan – Roland Gavril

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton