Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Relu Pănescu de la „Survivor All Stars”. Cel mai vârstnic concurent a fost deputat, apoi s-a reprofilat

Cine este Relu Pănescu de la „Survivor All Stars”. Cel mai vârstnic concurent a fost deputat, apoi s-a reprofilat

de Cristina Țapu,

„Survivor All Stars” promite să fie o emisiune spectaculoasă, plină de adrenalină și de răsturnări de situație. Ediția de anul acesta îi pune față în față pe cei mai buni concurenți din sezoanele trecute, așadar situațiile tensionate vor fi la ordinea zilei. Relu Pănescu va face parte din echipa Războinicilor încă o dată. Iată detalii despre el!

Cine este Relu Pănescu de la „Survivor All Stars”

Potrivit comunicatului de presă emis de PRO TV, Relu Pănescu, participant la „Survivor All Stars”, este antreprenor de profesie. Cu toate acestea, înainte de a-și începe cariera în antreprenoriat, el a activat și în domeniul politic. La un moment dat, Pănescu a fost deputat PSD și a rămas implicat în susținerea partidului chiar și după ce și-a încheiat mandatul.

Relu Pănescu, în vârstă de 50 de ani, se distinge ca fiind cel mai în vârstă concurent din cadrul echipei „Survivor All Stars”. Cu curaj și determinare, acesta a acceptat din nou provocarea lansată de Pro TV, revenind în competiție după ce a participat la „Survivor 2022”.

Cum s-a pregătit Relu pentru concursul din Republica Dominicană

În ultima perioadă, Relu Pănescu a împărtășit detalii despre pregătirea sa pentru Survivor All Stars. El a dezvăluit că a început să frecventeze sala de forță și a subliniat că greutatea sa actuală este aceeași cu cea pe care o avea când a participat pentru prima dată la „Survivor” România.

„Nu fac nimic anume pentru a slăbi sau a mă îngrășa, totul decurge normal de la sine, eu nu forțez niciodată lucrurile, la mine există un autocontrol foarte bine setat, pentru că încerc să găsesc un echilibru între mine și tot ceea ce mă înconjoară. Am început într-adevăr să merg la sala de fitness și la piscină de vreo câteva săptămâni, pentru a intra într-o stare de tonifiere a organismului și pentru a-mi dezmorți ligamentele, articulațiile, tendoanele, musculatură”, declara concurentul înainte de a pleca în Republica Domincană, conform Ciao.ro.

Relu Pănescu este căsătorit și are o fiică

În sfera personală, în luna septembrie a anului trecut, el a celebrat 7 ani de la căsătoria cu partenera sa de viață, Cerasela. Cu această ocazie, concurentul a transmis un mesaj special și plin de emoție.

„În urmă cu 7 ani de zile am fost binecuvântați de Dumnezeu prin Taina Sfintei cununii, iar de atunci, prin dragostea care ne-o purtăm zi de zi, neîncetat, am primit prin Harul Divin, o întruchipare a iubirii noastre, pe scumpa noastră fetiță, Alessia – Elena.

Căsătoria este cel mai frumos lucru ce se poate întâmpla în viața unui cuplu, căci nimic nu este mai frumos decât să înaintezi în vârstă alături de persoana pe care ai ales-o în urmă cu câțiva ani.

Nu contează cu adevărat ce ai în viață, ci pe cine ai alături când treci prin viață.
Îmi doresc ca drumul vieții să se scurgă încet și lin și în el să se oglindească cel mai fericit destin”, scria acesta.

Sursă foto: Kanal D – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton