Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Robert Moscalu de la „Survivor All Stars”. Războinicul ascunde o poveste tragică de viață

Cine este Robert Moscalu de la „Survivor All Stars”. Războinicul ascunde o poveste tragică de viață
10

de Cristina Țapu,

Survivor All Stars este în plină desfășurare. Dacă pe mulți dintre Faimoși telespectatorii îi cunosc deja, nu se poate spune același lucru și despre cei care formează echipa Războinicilor. Iată cine este Robert Moscalu, unul dintre concurenții care luptă pentru marele premiu pus în joc de către cei de la Pro Tv.

Cine este Robert Moscalu de la Survivor All Stars România

Originar din Murfatlar, tânărul își are acum domiciliul în Constanța. Iubește și este iubit și are doar cuvinte de laudă la adresa celei care îi este parteneră de viață.

„Îmi place să cred că povestea noastră nu se va termina niciodată! Dragostea este cel mai de preț lucru și Dumnezeu a știut să-mi trimită cel mai bun și mai curat soț din lume! Mulțumesc pentru că ai atât de multă grijă de mine„, scria soția lui Robert, pe pagina personală de Facebook.

robert-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Robert Moscalu a avut parte de un episod dramatic care i-a marcat adolescența. Mama acestuia i s-a stins în brațe atunci când Robert avea doar 17 ani.

„Nu pot să zic în cuvinte durerea pe care o purtăm cei care nu mai avem mamă. Nu contează că eu am pierdut-o la 17 ani, el la 22 (n.r. Andrei Ciobanu) și Relu la 30 de ani. Eu zic că chestiile astea ne apropie mai mult.

Mama mea a fost bolnavă de cancer. Patru ani s-a luptat cu această boală. S-a întâmplat nefericirea chiar în brațele mele. Țin minte că o aștepta pe sora mea să vină de la școală. Când a intrat pe ușă, și-a dat duhul. A fost un moment traumatizant. O lună de zile nu am fost la școală…„, a povestit Robert.

Cu ce se ocupă Robert Moscalu, concurent în echipa Războinicilor

Robert Moscalu este absolvent al Liceului Teoretic Murfatlar. În 2023, el dezvăluia că-și câștigă traiul lucrând ca barman în două locații de pe litoral, mai precis în Mamaia.

Cunoscut publicului larg începând cu anul precedent, 2023, datorită participării sale la Survivor România, Robert Moscalu a revenit în competiție în acest an, la Survivor All Stars și speră că va reuși să ajungă până în etapa finală și, de ce nu, chiar să câștige marele premiu.

Sursă foto: Instagram Survivor All Stars

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton