Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Radu Siffredi de la Power Couple. Iubitul Oanei Matache a muncit în străinătate și a colaborat cu vloggeri celebri

Cine este Radu Siffredi de la Power Couple. Iubitul Oanei Matache a muncit în străinătate și a colaborat cu vloggeri celebri
6

de Cristina Țapu,

Oana Matache și Radu Siffredi se numără printre concurenții show-ului Power Couple care va debuta la Antena 1 pe 5 februarie. Oana este sora Deliei Matache și a moștenit pasiunea pentru muzică, în schimb mai puține detalii sunt cunoscute despre cel care îi este partener de viață. Iată care este numele real al lui Radu Siffredi și cu ce se ocupă acesta, în viața de zi cu zi!

Radu Siffredi nu a fost privit cu ochi buni de către mama Oanei Matache

Radu este recunoscut în mediul online sub numele de Radu Siffredi, însă acesta este doar un pseudonim; numele real al tânărului în vârstă de 28 de ani, originar din Galați, este Radu Mihai Bădilaș. Există posibilitatea ca inspirația pentru acest pseudonim să provină de la celebrul Rocco Siffredi, un cunoscut actor din industria filmelor pentru adulți.

oana-si-radu_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Începutul relației dintre el și Oana Matache nu a fost privit buni de către fanii artistei și nici de mama acesteia. Între timp lucrurile au revenit la normal,iar Gina Matache regretă că l-a judecat atât de aspru pe Radu, fără a-l cunoaște cu adevărat.

„E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta”, spunea Gina Matache, la începutul relației dintre fiica sa, Oana și Radu Siffredi.

Tânărul și-ar fi dorit să urmeze o carieră de actor, dar visurile sale au fost distruse de un accident nefericit. Ulterior, Radu Siffredi a părăsit țara și a avut diferite meserii în străinătate, așa cum a dezvăluit el însuși.

Cu ce se ocupă Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache

Conform afirmațiilor sale, partenerul Oanei Matache nu a ezitat să se angajeze în diverse domenii, muncind ca menajeră sau zidar până la activități de ospătar în străinătate.

În prezent, tânărul s-a întors la pasiunea sa inițială și lucrează ca editor video și creator de conținut în mediul online. De-a lungul timpului, a colaborat cu streameri renumiți din țară, câștigând apreciere în domeniul său de activitate.

„Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez. Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant”, a povestit Radu Siffredi.

Alături de ei, în competiția „Power Couple” relația de cuplu participă 9 cupluri de vedete. Pe listă sunt Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu.

Power Couple România – La bine și la greu, show-ul prezentat de Dani Oțil, va avea premiera la Antena 1 și AntenaPLAY pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton