; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Qubra alexandra 1

Cine este Qubra Alexandra, noua concurentă Burlacul 2021. L-a impresionat pe Andi Constantin

06 May 2021

Qubra Alexandra este noua concurentă din cadrul show-ului matrimonial Burlacul de la Antena 1. Ea a luat prin surprindere în momentul în care a apărut cu mama ei, la emisiune, pentru a-și da acordul în privința bărbatului ce i-ar putea fura inima. 

Andi Constantin, fosta ispită de la „Insula Iubirii' și concurent la „Survivor România', este noul Burlac, în cel de-al șaselea sezon difuzat la Antena 1. Show-ul a avut o pauză de cinci ani, iar acum revine cu un nou sezon pe 5 martie. Filmările au avut loc în România, dar și în Turcia.

Totuși, atunci când vine vorba despre iubita pe care și-o dorește lângă el, Andi are câteva pretenții. Dorindu-și să se așeze la casa lui, noul Burlac speră să găsească o femeie înțelegătoare, dedicată relației și extrem de răbdătoare.

„Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge', a declarat el la Antena Stars.

 

 

Cine este Qubra Alexandra de la Burlacul 2021

Concurentele au avut parte și de o surpriză la cocktail party. Doamna Aylin Daniela și-a făcut apariția și a mărturisit care este scopul venirii ei în show. Este din Tulcea, dar de 30 de ani trăiește în Instanbul și acum vrea să vadă dacă Andi este un partener bun pentru fiica sa.

În urmă cu câteva săptămâni Răzvan Fodor le-a anunțat pe fete că s-a redeschis castingul și că există șanse mari ca alte fete să dorească să intre în competiție. Doamna Aylin a venit și a stat de vorbă cu Andi, iar la finalul discuției aceasta trebuie să-și dea acordul pentru intrarea fiicei sale în competiție.

Doamna Daniela Aylin a mărturisit că ea este cea care a contactat echipa emisiunii ca să vadă dacă Andi i se potrivește fiicei sale în vârtă de 27 de ani, model de meserie. După ce Andi a convins-o de intențiile sale, aceasta l-a anunțat pe Răzvan Fodor că o poate aduce pe fiica sa la petrecere pentru că este de acord să-l cunoască pe Burlac.

Discuțiile dintre Qubra Alexandra și Andi s-au legat cu o naturalețe aparte. Între cei doi s-a instalat rapid o stare de bine. De asemenea, prima întâlnire a culminat și cu un trandafir din partea Burlacului la ceremonia focului, intrând astfel în casa fetelor și oficial în competiția pentru inima lui Andi Constantin.

 

 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare