; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine este Prinţul Mustafa din Suleyman Magnificul

Cine este Mehmet Günsür, Prinţul Mustafa din “Suleyman Magnificul”

17 April 2013

Cu siguranţă, unul dintre atuurile serialului fenomen difuzat în prezent de Kanal D, Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii' este interpretarea ireproşabilă a protagoniştilor, Hurrem şi Suleyman, dar şi a personajelor secundare.

Un rol important în desfăşurarea acţiunii îl are Prinţul Mustafa (Mehmet Günsür), care în sezonul al treilea va influenţa şi mai mult viaţa tuturor celor din jurul său, în special relaţia dintre tatăl său şi sultana Hurrem.

Spre deosebire de personajul său din serial, care este axat mai mult pe politică, decât pe femeile din haremul său, în viaţa de zi cu zi, Mehmet Günsür este un mare Don Juan.

Nu mă pot abţine! Flirtez cu toate femeile frumoase care îmi ies în cale, dar nu consider că e un lucru rău. Ştiu care e graniţa dintre flirt nevinovat şi intenţii periculoase. Dacă flirtezi cu cineva nu înseamnă că înşeli. Pe mine flirtul mă menţine în formă. În afară de asta, nu presupune şi să faci sex', a declarat Mehmet, citat de kanald.ro.

Deşi spune că femeile sunt slăbiciunea sa, actorul în vârstă de 37 de ani este luat. El este căsătorit cu o regizoare, Katerina Mongio, şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băieţel.

Înainte de deveni actor şi de a juca în mai multe pelicule turceşti, italieneşti şi chiar americane, Mehmet a lucrat ca barman şi ca model.

Kanal D difuzează în prezent ultimele cinci episoade din sezonul al doilea al serialului Suleyman Magnificul', urmând ca sezonul al treilea să înceapă la toamnă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare