; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

40 de intrebari cu Denise Rifai (2)

Cine este primul invitat al Denisei Rifai în noua emisiune de la Kanal D, „40 de întrebări”

05 October 2020

Primul invitat al Denisei Rifai în noua sa emisiune de la Kanal D este un fost politician. Elena Udrea se va afla sub lumina reflectoarelor, în prima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', care va fi difuzată marți, 6 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D. Telespectatorii vor avea ocazia sa afle raspunsurile la o serie de intrebari sensibile, care au fost si sunt inca pe buzele tuturor.

 

„Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevărul de la invitaţii mei; aşadar, îmi doresc să fac lumină într-o serie de aspecte din viaţa profesională sau personală a invitaţilor mei, astfel încât publicul să îşi contureze o imagine cât mai aproape de realitate asupra celor invitaţi în platoul emisiunii.' a spus Rifai.

Incepand din 6 octombrie, in fiecare marti, de la 23:00, emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai' va oferi publicului ocazia sa afle lucruri nespuse pana acum despre personalitati din diverse domenii, care au tinut primele pagini ale ziarelor, si sa descopere noi fatete ale invitatilor din emisiune, sa isi faca o imagine cat mai complexa si aproape de adevar asupra acestora. Invitatii vor avea la dispozitie doua minute pentru a raspunde la fiecare dintre cele 40 de intrebari, intr-un adevarat maraton al sinceritatii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare