Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Patrizio Ratto de la iUmor 2024, pianistul care a concertat cu Justin Bieber și Laura Pausini. „Omul e frumos, e italian”

Cine este Patrizio Ratto de la iUmor 2024, pianistul care a concertat cu Justin Bieber și Laura Pausini. „Omul e frumos, e italian”
4

de Andra Stana,

În cea de-a doua ediție a sezonului 17 iUmor, programată de Antena 1 sâmbătă, 14 septembrie, Patrizio Ratto, pianistul care a concertat cu nume celebre precum Justin Bieber și Laura Pausini, vine pe scena de umor și prezintă un număr incredibil care a stârnit admirația tuturor: ,,Am foarte multe concerte cu artiști faimoși în Europa, America și Asia!“.

„Omul e frumos, e italian, dansează bine, cântă la pian și pare și politicos. Ce să mai zic?”, au fost cuvintele lui Bordea, după numărul care a ridicat sala în picioare, în special pe doamnele din platou, continuând cu o ironie ce a stârnit amuzamentul tuturor: ,,Nu am pantofii la mine, că eram mult peste. Chiar, știi bătuta de Moldova, dansul nostru celebru?“.

Patrizio_Ratto_iUmor_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

La rândul lui, Cosmin Natanticu a mărturisit: ,,În sfârșit, pot folosi în acest show un cuvânt pe care îmi doresc de mult timp să-l pot atribui unui număr: „A fost un moment plin de virtuozitate!”.

Dacă a acceptat artistul provocarea lui Bordea și ce s-a întâmplat pe scenă, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod iUmor, sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Primul finalist iUmor, sezonul 17, ales de Cosmin Natanticu

„iUmor”, sezonul 17, a avut premiera sâmbătă, 7 septembrie 2024, la Antena 1, iar Cosmin Natanticu și-a folosit white card-ul și a ales primul finalist. Este vorba despre Deșteapta Pământului, care i-a impresionat pe jurați cu numărul ei.  

În prima ediție a acestui sezon, Sorana Eșanu, autointitulată Deșteapta Pământului, a venit pe scena iUmor și „a dat de pământ” cu greșelile de exprimare ale oamenilor de pe platformele de social media: „Ce fac eu este să le explic oamenilor că greșesc. Toți greșim… mai puțin eu!”, așa și-a început tânăra momentul, iar jurații au savurat întregul număr: „Eu o cunosc de pe TikTok și m-am bucurat mult să o văd!”, a declarat Delia. 

Copila asta este foarte deșteaptă, cu adevărat, și are o dezinvoltură extraordinară. De la glumă la glumă, mă surprindea tot mai plăcut!”, a mărturisit Cosmin Natanticu, care, la final, a decis să-i acorde concurentei white card-ul care a trimis-o direct în marea finală iUmor. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton