; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine este patrizia paglieri

Cine este Patrizia Paglieri, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4. „Cădem lați de oboseală. Somnul e o mare problemă aici”

09 June 2021

Patrizia Paglieri și fiul ei, Franci, participă împreună în sezonul 4 al emisiunii „Asia Express', alături de alte 16 vedete.

Patrizia Paglieri (50) este un cunoscut bucătar din România, ea fiind și unul dintre jurații mai vechi ai emisiunii „MasterChef' (Pro TV). Potrivit unica.ro, Patrizia s-a născut în Bahamas și a învățat secretele bucătăriei de la mama și bunica ei. Patrizia a locuit mulți ani în Italia, dar a decis ca până la urmă să se mute definitiv la noi în țară.

Patrizia și Franci au plecat pe Drumul Împăraților cu gândul de a învăța o lecție de viață, lucru care s-a și întâmplat. Cursa din „Asia Express' le-a adus surprize după surprize și lucruri de povestit pentru niște ani buni de acum încolo.

O zi în Asia Express este cât un an la București. Seara, la culcare, nu apucăm să povestim despre tot ce am făcut de-a lungul zilei pentru că se întâmplă prea multe, iar noi cădem lați de oboseală. Somnul e o mare problema aici, cu 4-5 ore dormite pe noapte eu mă descurc foarte greu', a mărturisit Patrizia.

Ce am observat este că turcii au o frică de Poliție incredibilă, iar noi am avut lipici la Poliție. Ne-a oprit de foarte multe ori. Într-o seară, căutând cazare, am crezut că am găsit pe cineva care vrea să ne ajute, când de fapt el a chemat Poliția ca să plecăm de acolo. Și cu banii e greu, dar uneori mă mai plâng în fața patiseriilor în speranța că o să primesc ceva', a mai adăugat ea.

 Vezi galeria foto >

Asia Express te face să îți dai seama cât de norocos ești acasă'

Experiențele trăite până acum pe Drumul Împăraților l-au făcut pe Franci să declare că Asia Express te face să îți dai seama cât de norocos ești acasă'.

Mă bucur că și tu ai ajuns la concluzia asta. Eu ți-am zis de atâtea ori!', a adăugat mama lui.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină.

Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. 

Sursa foto: Antena 1, instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare