; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marjorie de sousa

Cine este partenerul lui Marjorie de Sousa în noua ei telenovelă

20 October 2017

După ce, la începutul lunii octombrie, a anunţat că a semanat cu americanii de la Telemundo, actriţa Marjorie de Sousa a aflat care este partenerul ei în noua telenovelă în care joacă, „Al otro lado del muro'. Acesta este mexicanul Guillermo Iván.

Actorul în vârstă de 35 de ani şi-a făcut debutul în 1992, într-un lungmetraj, iar de atunci a jucat în numeroase filme şi telenovele.

Entuziasmat că va lucra alături de frumoasa Marjorie, Ivan a declarat, citat de peopleenespanol.com: „Nu am cunoscut-o până la acest proiect, însă îmi pace să lucrez cu ea, aşa cum îmi place întreaga echipă. Fiecare coleg va fi ca un membru al familiei mele în următoarele luni'.

Despre personajul său Guillermo a adăugat: „Joel şi-a pierdut toate persoanele dragi şi nu e dispus să piardă în continuare, cu atât mai mult cu cât întâlneşte o femeie care îl face să simtă lucruri pe care nu le-a mai simţit vreodată. El va fi în pericol din cauza job-ului său'.

În telenovela „Al otro lado del muro', personajul lui Guillermo va trăi o poveste de dragoste cu cel interpretat de Marjorie. Din distribuţia serialului, ale cărui filmări au început pe 2 octombrie, mai fac parte Litzy, Uriel del Toro şi Gabriel Porras.

Pe Marjorie o puteţi vedea în prezent la Pro Gold în telenovela „Până la capătul lumii', în care a jucat alături de Julian Gil, fostul ei iubit, cu care este în scandal de mai multe luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare