Homepage  / Vedete străine

Cine este Özge Özacar, Görkem din serialul “O dragoste” de la Kanal D. A jucat și în „Meryem”

Cine este Özge Özacar, Görkem din serialul “O dragoste” de la Kanal D. A jucat și în „Meryem”
17

de Anda Dincă,

Serialul “O dragoste” (“Kizilcik Serbeti”), difuzat în prezent de Kanal D, de luni până miercuri de la ora 20.00, ne-a adus-o în case pe frumoasa actriță Özge Özacar, care a mai apărut la același post și în “Meryem” (2018).

„O dragoste” a ajuns la turci la sezonul doi, care se va termina pe 31 mai, urmând ca din septembrie să revină la postul Show TV cu cel de-al treilea sezon. În centrul poveștii se află Doga (Sıla Türkoğlu), proaspăt admisă la facultate, care este prinsă în mrejele iubirii pentru Fatih (Doğukan Güngör), care provine dintr-o familie conservatoare. Özge Özacar s-a alăturat acestui proiect tv în februarie, odată cu sezonul al doilea, și încă nu se știe dacă va fi văzută și la toamnă. Conform odatv.com, Faruk Turgut, producătorul serialului a spus că momentan se află în faza de discuții cu Özge și că decizia finală privind apariția ei în sezonul al treilea va fi luată cât de curând.

Özge s-a născut în urmă cu 29 de ani la Istanbul și este absolventă de Jurnalism, iar primul său rol într-un serial l-a avut în 2015, în “Tatlı Küçük Yalancılar”. De-a lungul carierei sale, Özge a apărut în cinematografele turcești în filmul “Hababam Sınıfı Yeniden” (2019) și a jucat într-o producție realizată de Disney Plus, “Bursa Bülbülü” (2023). “Actoria a intrat în viața mea în primul an de facultate. În acel moment, studiam și lucram activ într-o redacție. Fiecare clipă, fiecare eveniment la care am fost martoră în acea redacție, toti cei pe care i-am întâlnit și care m-au îndrumat la o vârstă fragedă sunt arhitecții disciplinei profesionale pe care o am astăzi”, a povestit ea într-un interviu realizat de womensshinemag.com.

În ceea ce privește viața personală, Özge a fost mai mereu în atenția tabloidelor din Turcia. În 2019 ea a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze romantice în compania actorului Furkan Andıç, iar în prezent se iubește cu un tânăr afacerist turc, Oğuz Özmen, anunță cumhuriyet.com.tr. Când nu se află pe platourile de filmare, lui Özge îi place să meargă la meciuri pe stadion, ea fiind o mare susținătoare a echipei de fotbal Fenerbahçe. “Sunt în tribune de la 16 ani. Îmi place să merg frecvent la meciuri și să experimentez emoția cu toți suporterii de pe stadion. Fotbalul a fost întotdeauna valoros în familia mea, a fost mereu pe agenda noastră”, a declarat ea celor de la samdan.com.tr.

A fost prezentă la Cannes

Ca mai multe colege de breaslă de-ale ei, Özge s-a aflat zilele trecute la Festivalul de Film de la Cannes, unde a participat la premiera mai multor filme, dar și la câteva evenimente promoționale organizate de diferite branduri. În cadrul lor ea a purtat, printre altele, o ținută MiuMiu (1), o rochie roșie mulată marca Salih Balta (2), la care a adăugat bijuterii Damiani, dar și una neagră cu spatele gol, realizată de Raşit Bağzıbağlı (3).

1.

Özge ÖzacarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

2.

Özge ÖzacarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 17

3.

Özge ÖzacarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 17
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton