Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Octavian Ene, noul iubit al Danielei Nane. Între ei există o diferență de peste 20 de ani. Cei doi formează o echipă și la muncă

Cine este Octavian Ene, noul iubit al Danielei Nane. Între ei există o diferență de peste 20 de ani. Cei doi formează o echipă și la muncă
8

de Redactia Tvmania

Recent, Daniela Nane a fost surprinsă într-un moment de intimitate cu un alt bărbat în afara căsătoriei sale cu Adrian Cioroianu. Odată ce imaginile au devenit virale în presă și pe rețelele sociale, actrița a confirmat, printr-o postare pe Facebook, că s-a despărțit de Adrian Cioroianu. În prezent, se pare că vedeta se află într-o relație cu Octavian Ene, chiar dacă acesta este cu peste 20 de ani mai tânăr decât ea.

Daniela Nane, poveste de dragoste cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr

Daniela Nane a fost căsătorită cu afaceristul Viorel Popa, relație din care a rezultat un fiu, pe nume Codrin. Cu toate acestea, căsnicia lor nu a fost de durată și au decis să divorțeze în anul 2002.

În anul 2016, actrița a decis să se căsătorească cu Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale. Cu toate acestea, se pare că nici această uniune nu a rezistat testului timpului.

Daniela Nane, despre motivul uluitor pentru care a pierdut multe roluri, la „Rețeaua de idoli”. „Eu știu ce am trăit”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Recent, Daniela Nane a fost surprinsă sărutându-se în public cu un tânăr. Mai apoi, prin intermediul unei postări pe Facebook, vedeta a anunțat că se consideră acum o femeie liberă, așadar este liberă să acționeze cum dorește, fără teamă.

Cine este Octavian Ene, noul iubit al Danielei

Octavian Ene este bărbatul care a captivat inima Danielei Nane, având mai puțin de 30 de ani, așadar diferența dintre el și actriță este una mai mare de douăzeci de ani, însă anii nu reprezintă un impediment în calea iubirii lor.

Octavian Ene este un tenor talentat la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde partenera lui, Daniela Nane, îndeplinește rolul de director artistic. Conform informațiilor apărute în presă, cei doi formează un cuplu de aproximativ un an și au călătorit împreună în destinații idilice.

Contactat telefonic de către jurnaliști, fostul soț al Danielei Nane nu a dorit să facă declarații pe marginea acestui subiect și a evitat să confirme sau să infirme divorțul de cea care i-a fost parteneră de viață.

Sursă foto: Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton