Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator. Mesajul lui Valentin Butnaru

Cine este Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator. Mesajul lui Valentin Butnaru
10

de Roxana Mirea,

Oana Ormenișan este noua prezentatoare de la știrile Observator, de la ora 17:00. Valentin Butnaru a transmis un mesaj despre noua lui colegă, alături de care prezintă acum știrile la Antena 1. Iată cine este Oana Ormenișan. 

Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator 

Oana Ormenișan prezintă acum știrile Observator de la ora 17:00, la Antena 1, alături de Valentin Butnaru. Aceasta este absolventă a cursurilor Intact Media Academy și a prezentat rubrica horoscop a Observatorului matinal. 

Deşi traseul profesional o dusese într-o cu totul altă direcţie şi într-o altă ţară, pasiunea pentru televiziune a determinat-o pe Oana să se întoarcă în România, iar experienţa în cadrul Intact Media Academy a făcut-o să se îndrăgostească de televiziune. 

Dacă iubești ceea ce faci, dacă ești omul potrivit la locul potrivit, nu renunți, ci te reinventezi mereu, înveți, creezi fără a obosi. Deși nu am studiat jurnalismul, în cele câteva luni de cursuri la Intact Media Academy am învățat foarte multe lucruri despre televiziune”, declara Oana acum ceva timp.  

De mic copil știam unde trebuie să ajung. Viața mi-a dat foarte multe semne chiar dacă, până acum, traseul meu profesional avea o cu totul altă direcție. După terminarea liceului de artă din Târgu-Mureș, am studiat Nutriție și Dietetică, dar am profesat în domeniul stomatologiei în Marea Britanie. Pasiunea pentru televiziune m-a făcut să mă întorc în România”, mai spunea Oana Ormenișan despre ea, în 2022.

Oana Ormenisan este noua prezentatoare de la Observator (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mesajul lui Valentin Butnaru despre Oana Ormenișan 

Oana Ormenișan și Valentin Butnaru prezintă știrile Observator de la ora 17:00, de luni, 4 martie 2024. Acum, Valentin a publicat o imagine cu colega lui și și-a anunțat fanii de pe Instagram că vor face echipă la pupitrul știrilor. 

„De astăzi, 4 martie, se vor întampla următoarele: 

 • batista va fi aranjată ceva mai bine 

• se va demonstra științific că un Vărsător și un Capricorn “s-ar putea” înțelege bine la muncă; 

• dacă sunteți iubitori ai culturii britanice, veți putea savura “the 5 o’clock tea” cu noi; 

De luni până vineri, vă așteptăm la @observator_17 !!” a scris Valentin Butnaru pe Instagram.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton