Homepage  / Vedete străine

Cine este Nur Fettahoğlu din serialul Inimă rebelă. Actrița a jucat în Suleyman Magnificul și a avut o viață plină de dificultăți

Cine este Nur Fettahoğlu din serialul Inimă rebelă. Actrița a jucat în Suleyman Magnificul și a avut o viață plină de dificultăți
4

de Redactia Tvmania

Serialul “Inima rebelă” (“Yabani”), care a început nu de mult la Kanal D, ni i-a adus în case nu doar pe Halit Özgür Sarı, Simay Barlas și Dolunay Soysert, ci și pe frumoasa actriță Nur Fettahoğlu, cea care a cucerit telespectatorii din România cu rolul sultanei Mahidevran din serialul-fenomen “Suleyman Magnificul” (2011-2014).

Ce rol joacă Nur Fettahoğlu în „Inimă rebelă”

Pe micile noastre ecrane ea mai fost văzută și în “Iubire ascunsă”, “Surorile” și “Alegerea”, iar la Netflix în filmul “10 zile ale omului bun”. În “Inimă rebelă” ea o joacă pe Özge Aydın, fermecătoarea soție a medicului specialist Güven (Tayanç Ayaydın). Özge apare în serial după episodul 20 și influențează soarta mai multor personaje, în special pe cea a lui Neslihan (Dolunay Soysert).

Nur s-a născut în urmă cu 43 de ani în Germania, iar de la 3 ani s-a mutat cu familia la Istanbul. “Copilăria mea a fost petrecută în sânul unei familii numeroase, cu mulți frați, distrându-mă în ciuda dificultăților. Îmi amintesc că ne jucam pe stradă și că aveam prieteni din cartier”, a povestit ea celor de la cosmoturk.com. Nur a absolvit Liceul Beşiktaş şi Facultatea de Modă şi Design Textil al Universităţii Haliç. La începuturile carierei, dorind să-și urmeze sora, a lucrat în domeniul bancar, dar a fost imediat atrasă de actorie, debutând în televiziune în 2007, odată cu serialul “Benden Baba Olmaz”. Cele mai recente proiecte ale ei sunt serialul “Inima rebelă” și două pelicule care au rulat anul acesta în cinematografele turcești, “Sadik Ahmet” și “Daha Iyi Bir Yarin” (“Un mâine mai bun”).

Nur Fettahoğlu (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În ceea ce privește viața privată, Nur are la activ două căsnicii: cu Murat Aysan (din 2008 până în 2011) și cu Levent Veziroğlu (din 2013 până în 2021). Din mariajul cu Levent a rezultat și fiica ei Elisa, în vârstă de 8 ani, cele două putând fi văzute mai mereu împreună în pozele pe care Nur le urcă pe conturile de socializare. „Îmi pasă doar de fiica mea, petrec mult timp cu ea”, a zis Nur, citată de sabah.com.tr. În continuare actrița a povestit că are o relație foarte bună cu tatăl copilului ei: “Avem ceva în comun, e sufletul nostru. Ne-am despărțit ca doi oameni civilizați, dragostea și respectul dintre noi vor exista mereu”.

Serialul “Inimă rebelă” spune poestea de iubire dintre Yaman (Halit Özgür Sarı), un tânăr răpit în copilărie și crescut de o bandă periculoasă, și Rüya (Simay Barlas), o fată care provine dintr-o familie bogată. Producția a ajuns în Turcia la sezonul 2, acesta având premiera pe 14 septembrie la postul Now.

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton