Homepage  / Vedete străine

Cine este noul iubit al lui Reese Witherspoon. Cum au fost surprinși de paparazzi

Cine este noul iubit al lui Reese Witherspoon. Cum au fost surprinși de paparazzi
14

de Roxana Mirea,

Relația dintre Reese Witherspoon și Oliver Haarmann devine din ce în ce mai serioasă. Dacă la început au fost doar prieteni, actrița și-a dat șansa de a începe o relație amoroasă cu cel de care s-a îndrăgostit. Cei doi au fost surprinși de paparazzi, fiind foarte apropiați unul de celălalt. 

Reese Witherspoon, surprinsă cu noul iubit 

Reese Witherspoon și Oliver Haarmann și-au dus relația la nivelul următor. Mai multe surse au confirmat pentru People că cei doi au trecut de la prieteni la o relație mai serioasă după ce au fost văzuți miercuri, 4 septembrie, în New York împreună pentru cel puțin a doua oară în puțin peste o lună, de data aceasta pentru un eveniment de deschidere Assouline care i-a inclus, de asemenea, pe Roger Federer și Anna Wintour. 

Finanțistul Haarmann era îmbrăcat în pantaloni de culoare kaki și o curea de culoare închisă asortată pantofilor, cu o cămașă albastră băgată în pantaloni și un sacou. Actrița câștigătoare a premiului Oscar a purtat o rochie neagră cu mânecă scurtă și pantofi asortați. 

PREMIUM EXCLUSIVE: Reese Witherspoon is Spotted on a Date with Oliver Haarmann in New York CityIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Sunt prieteni și este doar ceva neoficial”, spune o sursă despre relația celor doi.  

Witherspoon și Haarmann, coproprietar minoritar al echipei New York Islanders din NHL și partener fondator al Searchlight Capital, au fost fotografiați anterior în New York pe 30 iulie. Cei doi au sosit cu elicopterul pe 29 iulie și au luat cina la L’Artusi, în cartierul West Village, în ziua următoare. 

O sursă a declarat pentru People la momentul respectiv că Witherspoon și Haarmann erau „prieteni”, în timp ce un alt insider a spus că actrița „ia lucrurile încet când vine vorba de relații”.  

„Îi place, dar nu vrea să fie un mare punct de interes. Este ocupată cu munca și cu fiul ei”, spune insiderul. „Acestea sunt cele mai mari priorități ale ei”.  

Cele mai frumoase ținute de la SAG Awards 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 14

Reese Witherspoon și divorțul de Jim Toth 

Witherspoon și fostul soț Jim Toth și-au anunțat divorțul în martie 2023, după aproape 12 ani de căsnicie. Au un copil împreună, pe Tennessee, în vârstă de 11 ani. Ei și-au soluționat divorțul în august 2023.  

Reese Witherspoon mai are doi copii cu primul ei soț, actorul Ryan Phillippe: Ava, în vârstă de 24 de ani, și Deacon, în vârstă de 20 de ani.   

Witherspoon a vorbit anterior despre modul în care divorțul ei de Toth, în vârstă de 54 de ani, se compara cu despărțirea ei din 2006 de Phillippe, în vârstî de 49 de ani, într-un interviu pentru Harper’s BAZAAR pentru ediția din august 2023 a revistei.  

Să pot vorbi direct cu oamenii despre ceea ce se întâmplă în viața mea și să le împărtășesc în același mod în care împărtășesc experiențe profesionale sau personale extraordinare”, a spus ea, ”este mult mai autentic să pot spune lucrurile în felul meu și să nu las pe altcineva să controleze ceea ce se întâmplă. Apoi, desigur, există speculații, dar eu nu pot controla asta. Tot ce pot face este să fiu cea mai onestă, directă și să fiu vulnerabilă.” 

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton