Homepage  / Vedete străine

Cât de bogat este iubitul lui Reese Witherspoon. Cu ce se ocupă bărbatul care a cucerit-o pe celebra actriță

Cât de bogat este iubitul lui Reese Witherspoon. Cu ce se ocupă bărbatul care a cucerit-o pe celebra actriță
13

de Cristina Țapu,

Reese Witherspoon, în vârstă de 48 de ani, iubește din nou după despărțirea dureroasă de Jim Toth și nu se mai ascunde. Actrița a decis să nu mai țină secret legătura pe care o are cu Oliver Haarmann. Cei doi au fost surprinși la plimbare, pe străzile din New York, iar imaginile demonstrează că dragostea plutește în aer pentru îndrăgita actriță.

Reese Witherspoon iubește din nou după divorțul de Jim Toth

La aproape două luni de când au apărut imagini cu Reese și Oliver, cei doi au fost fotografiați din nou împreună, în New York, însă de această dată ei s-au ținut de mână, confirmând astfel că între ei există ceva mai mult decât o simplă amiciție.

În urmă cu doar câteva zile, cuplul format din Reese Witherspoon și Oliver a aterizat la New York alături de fiul de 20 de ani al lui Witherspoon, Deacon, pe care actrița îl are cu primul ei fost soț, Ryan Phillippe și fiul ei de 11 ani, Tennessee, pe care îl are din mariajul cu cel de-al doilea fost soț, Jim Toth (de care a divorțat în cursul anului trecut)

PREMIUM EXCLUSIVE: Reese Witherspoon is Spotted on a Date with Oliver Haarmann in New York CityIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Primele zvonuri privind o relație între actrița din „Big Little Lies” și omul de afaceri au apărut în luna iulie, când au fost fotografiați la o cină la L’Artusi, în West Village. La acea vreme, surse apropiate celor doi au declarat pentru Daily Mail că Witherspoon și Haarmann petrecuseră tot weekendul împreună și că se întâlneau în secret de câteva luni bune. Iată că Reese a decis să nu se mai ascundă și nu ezită să se afișeze public alături de bărbatul care a făcut-o să creadă în iubire din nou.

Haarmann este absolvent al Universității Brown și al Universității Harvard, la aceasta din urmă obținând un masterat în administrarea afacerilor, conform profilului său de LinkedIn. Finanțatorul și-a început cariera la KKR, o firmă globală de investiții din Londra, înainte de a o lăsa în urmă pentru a fonda Searchlight Capital Partners, o firmă de capital privat, în 2010.

El și-a continuat rolul de partener, unde lucrează cu cei doi cofondatori pentru a supraveghea activitățile și portofoliul firmei, conform explicațiilor oferite pe rețeaua de socializare menționată anterior. În plus, el este proprietar minoritar al echipei New York Islanders.

În decembrie 2023, Sportico a dezvăluit că Haarmann era în negocieri pentru a cumpăra 10% din New York Islanders. Câteva luni mai târziu, The New York Post a revenit susținând că Islanders a confirmat că Haarmann a cumpărat într-adevăr un procentaj din clubul sportiv.

Cine este Oliver Haarmann, noul iubit al lui Reese Witherspoon

După ce Reese Whiterspoon și Jim Toth și-au anunțat divorțul anul treuct, au început să apară informații uluitoare. Astfel, se pare că, în mod surprinzător, cei doi duceau de o bună bucată de vreme vieți complet separate.

De asemenea, pentru a-și proteja averile, actrița și soțul ei, producătorul Jim Toth, ar fi luat niște decizii importante. Foștii îndrăgostiți ar fi hotărât, chiar cu câțiva ani înainte să se despartă oficial, să își lichideze, în mare secret, mare parte din bunurile comune.

„Au decis că mariajul lor nu va dura la nesfârșit și că ar trebui să aibă un plan de împărțire a bunurilor care să nu distrugă ceea ce au construit împreună”, a declarat un apropiat al cuplului pentru presa de peste Ocean. În acest context, cei doi ar fi vândut mai multe case, iar Toth a renunțat la partea sa din fosta companie de producție deținută în comun, Hello Sunshine (unde Witherspoon încă acționează ca producător).

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton