Homepage  / Vedete româneşti

Cine este noul iubit al Andreei Bălan. Cum au confirmat relația

Cine este noul iubit al Andreei Bălan. Cum au confirmat relația
4

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan are un nou iubit și radiază de fericire. Artista se iubește cu un sportiv, care este cu 9 ani mai tânăr decât ea. Într-un mod indirect, Andreea Bălan a confirmat relația prin imaginile pe care le-a publicat în mediul online.

Andreea Bălan are un nou iubit

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, are un nou iubit. Este vorba despre jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea, în vârstă de 29 de ani. Cântăreața l-a însoțit pe jucătorul de tenis în Germania, la turneul ATP Stuttgart, potrivit gsp.ro.

Speculațiile referitoare la relația dintre cei doi au fost confirmate de fotografiile postate de cei doi pe rețelele de socializare. Jucătorul de tenis din Sibiu urmărește doar 82 de persoane pe Instagram, printre care se numără și artista.

Cei doi se află acum în Germania, iar Andreea Bălan pare că îi place brusc tenisul. „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”, a scris artista pe Instagram, în dreptul unor imagini cu ea de pe stadion.

Pe de altă parte, Andreea Bălan a publicat la Insta Story imagini în care apare alături de Victor Cornea. Desigur, din dorința de a păstra discreția, artista nu i-a arătat chipul iubitului ei. Într-o altă imagine, ea și partenerul ei se țin de mână. Toate aceste cadre au fost surprinse în mașina sportivului.

cine-este-noul-iubit-al-andreei-balan.-cum-au-confirmat-relatia-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pe contul lui de Instagram, Victor Cornea are o serie de imagini lângă mașina respectivă. Într-una dintre poze, în care el apare la volan, se vede clar că în dreapta se află o femeie, nimeni alta decât Andreea Bălan.   

Andreea Bălan: „Eu mă îndrăgostesc destul de des”

După ce a divorțat de George Burcea, Andreea Bălan a refuzat să mai fie așa deschisă în a vorbi public despre relațiile sale sentimentale. Artista s-a gândit și la cele două fetițe ale sale atunci când a luat această decizie.

Acum câteva luni, Andreea Bălan a realizat un vlog pe canalul ei de YouTube unde a răspuns la mai multe întrebări din partea fanilor ei. Artista a vorbit și despre viața sentimentală, precizând să este o persoană care se îndrăgostește destul de des, în ciuda faptul că a suferit de mai multe ori din iubire. În momentul în care Andreea Bălan a fost întrebată dacă are un nou iubit, ea a răspuns:

„Atunci când o să fie ceva… asa, un statement, când o să fie ceva foarte adânc și profund și voi fi foarte sigură, probabil că voi veni și voi spune. Sau nu va fi nevoie să vin să spun. Pur și simplu mă veți vedea. Mă concentrez foarte mult pe creșterea Elluței și a Clăriței.”

Tot timpul am curaj să iubesc. Eu mă îndrăgostesc destul de des. Mie îmi place să iubesc și sunt foarte deschisă iubirii și mai ales acum, de când sunt pe această cale spirituală. Ați observat pe Instagram că postez tot felul de meditații și documentare la care mă uit. Chiar îmi doresc să fac mai multe filmulețe motivațioanale. Eu sunt foarte deschisă, în general, să învăț și bineînțeles, sunt deschisă la iubire”, a mai mărturisit aceasta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton