; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anda Adam iubit

Cine este noul iubit al Andei Adam. Cei doi au fost surprinși în ipostaze incendiare

08 July 2021

Anda Adam nu se mai ascunde cu noul ei iubit! Artista s-a despărțit discret de bărbatul alături de care are o fetiță și se pare că în prezent își trăiește noua poveste de dragoste la cote maxime! 

Anda Adam încearcă să-și refacă viața amoroasă alături de un bărbat de afaceri din Cluj și, cu toate că ea încă nu a postat nimic pe conturile sale de pe rețelele de socializare, noul iubit are grijă să se expună cu mândrie în mediul online alături de artistă. 

Noul bărbat din viața Andei Adam a postat o serie de fotografii cu artista în ipostaze incendiare! Se pare că nu vor să țină cont de nimeni și nimic și din fotografiile postate putem observa că cei doi sunt extrem de fericiți. Mai mult chiar, afaceristul declară că Anda Adam este „inima lui', potivit descrierilor scrise în dreptul imaginilor cu ei sărutându-se. 

 Vezi galeria foto >

Anda Adam și iubitul ei au avut parte și de o escapadă romantică la mare, unde s-au simțit bine și s-au fotografiat non-stop. Se pare că Anda Adam a ajuns și la un acord cu fostul soț, Sorin Nicolescu, acord care implică detalii despre creșterea micuței lor Eveline. 

 Despărțirea dintre Anda Adam și Sorin Nicolescu a fost confirmată de acesta din urmă la Antena Stars:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare