; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mahhi Vij este noua protagonistă a serialului „Mica Mireasă”

Cine este noua protagonistă din serialul ”Mica mireasă”, de la Național TV

13 January 2017

Sezonul 2 al serialului 'Mica mireasă' a început să fie de curând difuzat și la noi, la Național TV (în India, serialul s-a terminat în vara anului trecut), astfel că majoritatea personajelor din sezonul 1 au dispărut din poveste.

Mahhi Vij este noua protagonistă a serialului „Mica Mireasă'

La aproape opt ani de la debutul pe micile ecrane din India, serialul 'Mica mireasă' a trecut anul trecut printr-o schimbare dramatică a firului narativ: acțiunea a făcut un salt temporal de 15 ani, având-o în centru pe fiica lui Anandi (Toral Rasputra), Nandini.

'După opt ani de succes, am simțit cu toții că povestea era stoarsă prea mult, așa că o schimbare era necesară', a povestit Rasputra pentru tellychakkar.com. '«Mica mireasă» a fost o călătorie minunată pentru mine, îmi va rămâne mereu aproape de inimă', a mai spus actrița după ieșirea din serial.

Așadar, eroina acestui sezon este dr Nandini, fiica lui Anandi. Nandini este interpretată de modelul/actrița Mahhi Vij. Născută pe 1 aprilie 1982, în Delhi, Mahhi a apărut în câteva videoclipuri locale, apoi a obținut roluri în diverse seriale indiene, dar adevăratul debut l-a avut în 2006.

Este căsătorită, din 2011, cu un iubit actor indian de seriale, Jay Bhanushali. Cei doi au participat împreună la o emisiune de genul 'Dansez pentru tine', dar s-au retras pentru că ea s-a lovit la picior.

Rolul din 'Mica mireasă' a fost cel mai recent proiect al ei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Siddharth Shukla ('Mica mireasă', Național TV) a dat lovitura

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare