Homepage  / Vedete româneşti

Cine este noua parteneră a lui Cove de la TV. „Cu siguranță, o să merg pe blândețe”

Cine este noua parteneră a lui Cove de la TV. „Cu siguranță, o să merg pe blândețe”
3

de Cătălina Matei,

După ce a făcut echipă cu Diana Bart la „Focus Monden”, iar apoi la „Primii câștigă”, Cove (Gabriel Coveșeanu) va reveni din toamnă la Prima TV alături de o nouă parteneră. Despre cine este vorba?

S-a dat startul în Cursa iubirii”, show-ul prezentat de Cove (Gabriel Coveșeanu) și care va fi difuzat la Prima TV în această toamnă. 12 cupluri au pornit la începutul lunii august într-un periplu prin România. Filmările pentru acest reality show au început în zorii zilei, în Piața Constituției din București. Fără să șție exact unde merg și la ce probe vor fi supuși, cei 24 de concurenți au venit optimiști, cu zâmbetul pe buze și gata să trăiască aventura vieții lor.

Cine este Livia Popescu, partenera lui Cove în show-ul „Cursa iubirii”

Pas cu pas, în toate zilele de filmare, le va fi alături Livia Popescu, psihoterapeut și psiholog, cu o experiență de peste 12 ani. Livia a colaborat cu diferite instituții, a susținut programe de dezvoltate personală atât individual, cât și la nivel de grup, iar în cabinetul său petrece o mare parte a timpului facilitând procese terapeutice și căutând să-i ajute  pe toți cei care îi trec pragul să se dezvolte, să depășească anumite blocaje, răni emoționale și să își îmbunătățească relațiile cu cei dragi.

În „Cursa iubirii”, show ce va fi difuzat în această toamnă la Prima TV, Livia îi va ajuta pe concurenți să își întărească relația de cuplu. „Urmăresc să văd ce anume din dinamica de cuplu poate fi îmbunătățit, caut să îi ajut, să fiu aproape de ei, să îi consiliez, să rezolv potențiale conflicte. Cu siguranță, o să merg pe blândețe, căldură și 100% implicare din partea mea” , spune Livia.

Primele probe din „Cursa iubirii” s-au desfășurat deja și au apărut și primele conflicte. Ce calități crede psihoterapeutul că trebuie să aibă un cuplu pentru a ajunge în finala competiției?

Umor, comunicare, respect. Trebuie să ne vedem tot timpul partenerul, pentru că uneori uităm să fim focusați. Primul sfat: să te văd. Pe locul 2: respectul. Pe locul 3, trebuie să ne asumăm că o relație fără efort nu poate să existe, să ne gândim ce anume aducem nou”, a explicat Livia.

Cove, despre show-ul de la Prima TV

Alături de Livia Popescu, în „Cursa iubirii”, se va afla și Cove (Gabriel Coveșeanu). Vedeta Prima TV a trăit în calitate de prezentator primele momente tensionate alături de concurenți. „Cuplul care va câștiga va fi format dintr-o EA și un EL, iar el va spune des: Da, draga mea!”, spune amuzat Cove.

Pentru cele 12 cupluri concurente a început o lună plină de adrenalină, tensiune, situații neprevăzute și întâmplări la limită. Nu vor lipsi din show-ul acestei toamne de la Prima TV răsturnările de situații și momentele tensionate, filmate în unele dintre cele mai frumoase regiuni ale  României.

„Cursa iubirii”, competiția în care 12 cupluri au intrat în aventura vieții lor, este un reality show ce va fi difuzat în toamnă, un format original Prima TV.

livia-popeescu-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Sursa foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton