Homepage  / Vedete străine

Cine este noua iubită oficială a lui Brad Pitt. Între cei doi îndrăgostiți există o diferență de 27 de ani

Cine este noua iubită oficială a lui Brad Pitt. Între cei doi îndrăgostiți există o diferență de 27 de ani

de Cătălina Matei,

La patru ani după ce a fost finalizat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, celebrul actor din „Troia” este gată să-și asume public o nouă relație. Deși sunt împreună deja de un an, starul de la Hollywood și-a ținut iubita, mai mică decât el cu 27 de ani, departe de ochii publicului.

Oficial, Brad Pitt nu mai este singur! Deși sunt de aproape un an împreună, celebrul actor și-a asumat recent, în public, relația cu Ines de Ramon, designer de bijuterii. Deși între cei doi este o diferență de vârstă de 27 de ani, relația lor este foarte solidă. Cel puțin așa au susținut surse apropiate celor doi pentru People. „Este prima relație corectă a lui Brad de la divorț. A început să o prezinte drept iubita sa. Este grozav că îl văd și pe el fericit”, au declarat sursele respective.

Declarațiile de mai sus au apărut la puțin timp după ce cuplul a avut prima apariție publică la cea de-a 12-a gală anuală LACMA Art+Film, festivitate înțesată de vedete.

Deși Brad Pitt (59 de ani) și Ines de Ramon (32 de ani) nu au pozat oficial ca și cuplu la eveniment, surse ale publicației People au dezvăluit că cei doi au fost extrem de tandri unul cu celălalt.

Brad Pitt a fost văzut alături de fosta soție a lui Paul Wesley, Ines de Ramon, anul trecut, la un concert Bono. În scurt timp, au apărut zvonuri potrivit cărora între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie.

Paparazzi au surprins un Brad Pitt tandru în compania tinerei Ines. Actorul a fost văzut ținând-o de brațe și trăgând-o aproape la un moment dat, iar ea a fost văzută întinzându-și mâna peste mijlocul lui. Actorul a sosit împreună cu Ines și a prezentat-o amicilor Cindy Crawford și Rande Gerber, Sean Penn și Vivi Nevo, în timp ce ajungeau la concert.

Cine este Ines de Ramon, noua iubită oficială a lui Brad Pitt

Deși prin presa americană nu au apărut foarte multe informații despre noua iubită a lui Brad Pitt, există totuși câteva date. Astfel, potrivit nationaltoday.com, Ines de Ramon și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Elveția, unde a și a absolvit Universitatea din Geneva cu o diplomă de licență în administrarea afacerilor (B.B.A.).

În prezent, ea este vicepreședintele Anita Ko Jewelry din Statele Unite, un brand îndrăgit de vedete. Ramon este fosta soție a lui Paul Wesley, un actor american cunoscut pentru rolul din „The Vampire Diaries”. Publicul a aflat că Wesley a fost căsătorită în secret cu Ramon în 2019, dar au divorțat în 2022.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton