; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe

Cine este noua iubită a lui Pepe: „Sunt liber să fac ce vreau!”

14 June 2021

Pepe este din nou un bărbat împlinit pe plan persona, după 4 luni de la divorțul oficial de mama copiilor săi, Raluca Pastramă.

Weekendul care tocmai s-a încheiat a adus noutăți mondene, printre care și vești despre noua parteneră a lui Pepe. Artistul a fost surprins în compania unei frumoase tinere în timp ce petreceau într-un club. 

Presa de cancan a zvonit din acel moment că ea ar fi noua parteneră a lui Pepe. Yasmine, burneta focoasă care a fost alături de Pepe în club, este de profesie make-up artist și se află în continuare în compania artistului. Pepe nu a întârziat cu reacțiile sale cu privire la zvonurile apărute în presa mondenă și a dorit să satisfacă curioșii. Neașteptat faptul că, pentru prima oară, Pepe s-a afișat în mediul online de această tânără cu care se scrie că artistul ar avea o relație:

„Salutare, am tot apărut în presă și am fost sunat de mai mulți jurnaliști, să mă întrebe dacă sunt într-o relație cu o fată, Yasmine. Bă, fraților, nici nu știu cum arată! Nu vreau să… chiar nu vreau să vă spun. Mă, dar pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cu cineva și pac, știre. Pe bune? Poate că nu e cazul… Oricum, sunt liber să fac ce vreau, da?', a declarat Pepe, pe InstaStory.

 Vezi galeria foto >

Deși nu a dorit să confirme sau infirme relația cu Yasmine, Pepe a mărturisit în urmă cu puțin timp că este în cunoaștere cu o femeie: 

„Nu sunt într-o relaţie, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt şi în cinci relaţii, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îţi oferă peste noapte câte o şansă de asta pe care nu o poţi rata. În momentul în care conştientizezi că e ceva ce merită, mă arunc şi în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc’, a mărturisit Pepe în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare