; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tonia Sotiropoulou e noua fată Bond din „Skyfall”!

11 April 2012

În afara frumoaselor Naomie Harris şi Bérénice Marlohe – prezentate presei drept următoarele fete Bond în luna noiembrie a anului trecut – 007 (Daniel Craig) va da nas în nas cu încă o prezenţă feminină, în „Skyfall'.

Grecoaica Tonia Sotiropoulou are şanse mari să devină celebră, după ce a obţinut un rol în următorul film cu James Bond, „Skyfall', scrie dailymail.co.uk. Bruneta actriţă a scris, încântată, pe pagina personală de Facebook, că a obţinut rolul pentru care a dat probe: „Dragi prieteni, vă anunţ oficial că am primit un rol în noul film J. Bond!!! Turcia, pregăteşte-te, sosesc! Vă mulţumesc pentru dragoste şi sprijin! Asta e oficial cea mai fericită zi din viaţa mea!!!!'.

Tonia Sotiropoulou dăduse prima dată probe pentru rolul lui Sévérine (câştigat de franţuzoaica Bérénice Marlohe), dar a fost aleasă de regizorul Sam Mendes pentru un rol secundar. Actriţa a declarat în presa din Grecia că abia aşteaptă să poată face reclamă ţării ei prin pelicula în care se va strădui să joace cât mai bine.

Experienţă redusă

Bruneta a mai jucat în patru seriale şi o comedie în ţara natală, iar anul viitor o vom vedea atât în „Skyfall', cât şi în „Berberian Sound Studio', un horror în care un inginer de sunet (Toby Jones) angajat de un studio italian pentru un film de groază începe să aibă experienţe horror. Tonia va filma cinci zile în Istanbul, susţine site-ul mi6-hq.com, secvenţele în care Bond ajunge ilegal în ţară, primele din noul film.

Altă noutate din al 23-lea film cu 007 o constituie înlocuierea celebrului Martini preferat de Bond cu o bere: firma Heineken a semnat un contract cu studioul cinematografic, garantându-i-se prezenţa berii în poveste, Craig va face reclamă la TV băuturii, iar imaginea lui va fi printată pe o ediţie limitată a sticlelor de bere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare