;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Logo bravo ai stil celebrities 1

Cine este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Emy Alupei a fost eliminată

9 November 2020

Ediția de sâmbătă seară a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities' a venit cu o nouă eliminare în rândul concurentelor. În urmă deciziei juriului, Emy Alupei, recent alăturată în competiția stilului, a fost eliminată. Astfel, începând de miercuri, 11 noiembrie, o nouă aspirantă la marele titlu de cea mai stilată celebritate vine la Bravo, ai stil! Celebrities' pentru a-și demonstra veleitățile stilistice și calitățile artistice.  Cunoscută atât pe plan național, cât și internațional, cu numeroase și prestigioase colaborări muzicale, precum superstarul J Balvin, de săptămâna aceasta, Xonia declara război stilistic contracandidatelor.

Cântăreața, ultima concurentă intrată în această competiție, după cum anunță Ilinca Vandici, spune că a acceptat bucuroasă propunerea de a participa la Bravo, ai stil! Celebrities'.

Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!', spune Xonia, la prima întâlnire cu podiumul Bravo, ai stil! Celebrities'. 

Xonia, pe numele sau Loredana Sachelaru născută în Melbourne (Australia) și-a început cariera muzicală la vârsta de 8 ani,  până la vârsta de 14 ani semnase deja un contract cu o casă de discuri. În cariera sa muzicală a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale internaționale, precum Martin Jenkins (VHJ Music), Rob David (Kylie Minogue – Cant get you outta my head), Brian Rawling (Cher), Doug Brady (Olivia Newton John, Doug Brady), Kevin Colbert (Paulina Rubio – Casanova', Brian Canham (Psuedo Echo – Funky Town').

De asemenea, Xonia a dus pasiunea pentru actorie la alt nivel și, după absolvirea cursurilor de specialitate, a urmat o serie de colaborări cu agenții de profil; printre aparițiile cinematografice și TV ale acesteia se numără Noahs Ark (Cable TV), Sea Chance (TV Series A.B.C), High Flyers (Channel 10), Hollys Heroes (Cable TV), serialul Neighbours (Grundy Television), Lost and Found, Charlottes Web (Paramount Pictures), rolul principal în scurtmetrajul What to Say (The Indian Maiden).

În anul 2006, Xonia a fost aleasă să reprezinte Australia la concursul internațional Miss Diaspora', concurs pe care l-a și câștigat. Acest lucru i-a oferit șansa să cânte în cadrul Festivalului Callatis în fața celor 20.000 de spectatori.

În 2008, Xonia a decis să lucreze independent și să își dezvolte talentul artistic la Hollywood Pop Academy din Los Angeles, unde a fost acceptată să studieze, acolo unde au fost elevi și Britney Spears, Rihanna, Ne-Yo, Janet Jackson, Adam Levine și Lindsay Lohan.

Anul 2010 marchează colaborarea ei cu trupa Deepcentral și semnează single-ul „My Beautiful One', care numără, în  prezent peste 4 milioane de vizualizări.

Anul 2014 a marcat prima colaborare a Xoniei cu un artist internațional, J Balvin, superstarul columbian, își pune amprenta asupra noului single al cântăreței “I Want Cha”. Piesa devine rapid un imn de club, adunând peste 5.000.000 de vizualizări pe YouTube, în primele trei luni de la lansare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare