Homepage  / Televiziune

Cine este Nicolae Drăghici de la „Românii au talent”. Cascadorul de 72 de ani a creat un moment unic în istoria emisiunii și a primit Golden Buzz

Cine este Nicolae Drăghici de la „Românii au talent”. Cascadorul de 72 de ani a creat un moment unic în istoria emisiunii și a primit Golden Buzz
7

de Cristina Țapu,

Cea mai recentă ediție a emisiunii „Românii au talent” a fost una cu adevărat spectaculoasă. Membrii juriului au rămas fără cuvinte atunci când au văzut ce număr a pregătit Nicole Drăghici, un cascador în vârstă de 72 de ani. Dragoș Bucur a fost atât de impresionat încât a decis, fără să stea prea mult pe gânduri, să-i acorde un Golden Buzz și să-l trimită direct în semifinală!

Nicolae Drăghici, cascadorie incredibilă la 72 de ani, în platoul „Românii au talent”

Lae, așa cum îi spun toți care îi sunt apropiați, are 72 de ani și s-a născut în satul Oarda de Sus, într-o familie simplă. Aventura sa în lumea cascadoriei a început încă de la o vârstă fragedă, la doar 9 ani, când a îndrăznit să sară din șura casei părintești. Inițial, intenționa să sară de pe turla bisericii, loc pe care obișnuia să urce periodic pentru a hrăni porumbeii, dar s-a răzgândit.

golden-buzz-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când s-a stabilit în București, Nicolae Drăghici a avut onorea de a se întâlni cu Szobi Cseh, considerat cel mai mare cascador român al tuturor timpurilor, care l-a introdus în universul filmului. De-a lungul carierei sale, Lae a interpretat roluri în numeroase filme românești și internaționale, activând ca dublură pentru marii actori din România.

Numărul lui Nicolae Drăghici la „Românii au talent” a fost cu adevărat spectaculos. La vârsta de 72 de ani, concurentul i-a invitat pe fiecare dintre cei 4 jurați să iasă afară, oferindu-le oportunitatea de a fi martorii unei cascadorii pe care o pregătise alături de fiul său.

Juriul a fost impresionat, iar Dragoș Bucur nu a stat prea mult pe gânduri și i-a acordat un Golden Buzz și astfel, l-a trimis direct în semifinala concursului de talente.

„Am 72 de ani. Am venit să vă cunosc și să mă cunoașteți. Mă numesc Drăghici Nicolae, mi se spune Lae. Va trebui să ieșim afară, ca să vedeți talentul meu. Sunt cascador de meserie. În 79 am făcut primul film și de atunci nu m-am mai oprit și nu mă poate opri nimeni. (…) O să vedeți un tată și un fiu într-o cascadă dublă. Două mașini, una se răstoarnă și cealaltă zboară peste ea”, le-a spus concurentul membrilor juriului înainte de a executa numărul fabulos.

„Este numărul la care am simțit cel mai intens și eu nu cred că la emisiunea asta o să mai simt atât de intens. Voi faceți film, o să vă rog să vă închipuiți că aici în față e masa noastră, că sunt mai multe butoane în față…”, a declarat Dragoș Bucur înainte de a anunța că dorește să-i acorde Golden Buzz.

„M-au trecut toți fiorii, n-am simțit niciodată parcă frica asta. Nu sunteți sănătoși la cap, dar ne-ați adus cred că cel mai fenomen moment… nu știu să exprim ce am putut să simt!”, a declarat și Andra, vizibil emoționată.


Sursă foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton