Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Mike de la America Express 2023, sezonul 2. Cum a cunoscut-o pe Iulia Albu

Cine este Mike de la America Express 2023, sezonul 2. Cum a cunoscut-o pe Iulia Albu
13

de Roxana Mirea,

Mike face echipă cu iubita lui, Iulia Albu, la America Express 2023, sezonul 2, de la Antena 1. Cei doi au o relație de câțiva ani de zile. Mike a locuit la Londra, în Marea Britanie, însă s-a mutat în România, de dragul iubitei lui. Iată cine este Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express 2023, sezonul 2.  

Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express 2023, sezonul 2 

Mike (Mihail Alexandru, pe numele său real) face echipă cu iubita lui, Iulia Albu, la America Express 2023, sezonul 2. Acesta a devenit cunoscut publicului din România după ce s-a aflat că are o relație cu criticul de modă. Mike și Iulia sunt de 7 ani împreună.  

În trecut, Mike a locuit în Londra, în Marea Britanie, însă a renunțat la viața de acolo de dragul Iuliei. Într-un interviu, Iulia Albu a vorbit despre profesia iubitului ei, dar și despre motivele pentru care nu a plecat ea în Marea Britanie, alegând să rămână în țară.  

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani, cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”, a spus Iulia Albu, pentru OK! Magazine. 

El n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici. Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici. Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente”, a adăugat ea. 

Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express 2023, sezonul 2  (11)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cum s-au cunoscut Mike și Iulia Albu 

Iulia Albu a avut rolul de jurat-surpriză într-o ediție a emisiunii iUmor, de anul trecut, și nu mică i-a fost mirarea când l-a văzut venind pe scenă pe iubitul ei, Mihai Alexandru, alias Mike. Acesta a realizat un număr de roast, atresat, desigur, iubitei sale. 

În emisiunea „iUmor” de la Antena 1, Iulia Albu a povestit cum l-a cunoscut pe Mike. Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic”, a spus vedeta.  

Nu a fost dragoste la prima vedere, ba din contră. După ce s-au întâlnit în Londra, Iulia Albu spune că Mike i s-a părut a fi un bărbat foarte arogant, iar el avea aceeași părere despre ea.  

A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: «Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem». Și m-am gândit: «OK»”, a mai povestit Iulia Albu.  

Iulia a mai fost căsătorită cu Mihai Albu, iar din relația lor a venit pe lume Mikaela. 

Mike și Iulia Albu, înainte să plece la America Express 2023, sezonul 2 

Înainte de plecarea spre Columbia, Iulia Albu declara că: „America Express putea primi un singur răspuns din partea mea: un MARE „DA”! De ce Acum? Pentru că Acum este momentul nostru. Gustul pentru această aventură l-am prins încă de la participarea mea ca special guest Asia Express. Nu, nu sunt pregătită pentru ce urmează și, credeți-mă, nici voi nu sunteți! Vom descoperi locuri și oameni noi, lucruri și locuri nebănuite, atât pe traseu cât și în noi înșine. Suntem aici pentru EXPERIENȚA COMPLETĂ!” 

Mike a spus că nu avea cum să o refuze pe iubita lui atunci când ea i-a propus să participe la America Express 2023, sezonul 2.  

Când Iulia mi-a lansat provocarea de a o însoți in America Express am știut clar care va fi răspunsul meu. In fond, nu aveam cum să o las singură în această aventură. Iulia este curajoasă și determinată DAR, la finalul zilei este ca un copil mic care are nevoie constantă de atenție si afecțiune. Așadar, America Express începe ACUM! Si cu mine, aparent!” a spus Mike.  

Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express 2023, sezonul 2  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Despre America Express – Drumul Soarelui 

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina. 

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton