Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Michaela Prosan, protagonista din „Iubire cu parfum de lavandă”. În ce alte seriale românești a mai jucat

Cine este Michaela Prosan, protagonista din „Iubire cu parfum de lavandă”. În ce alte seriale românești a mai jucat
13

de Roxana Mirea,

Michaela Prosan este protagonista din „Iubire cu parfum de lavandă”, un serial original semnat Ruxandra Ion, care va fi difuzat la Antena 1. Ea o interpretează pe Anda, medic respectat în comunitate şi mamă singură a unei adolescente de 16 ani. Iată cine este Michaela Prosan. 

Cine este Michaela Prosan din „Iubire cu parfum de lavandă” 

Michaela Prosan şi Adi Nartea sunt protagoniştii celui mai nou serial original semnat Ruxandra Ion, „Iubire cu parfum de lavandă”. Actrița, în vârstă de 32 de ani, nu este străină publicului pentru că a mai jucat și în alte seriale românești care s-au bucurat de succes.  

Michaela Prosan a jucat în producţii de succes precum „Fructul Oprit” (2018-2019), „Sacrificiul” (2019-2020) sau „Rondul de Noapte” (2021). În „Iubire cu parfum de lavandă”, Michaela o va interpreta pe Anda, medic respectat în comunitate şi mamă singură a unei adolescente de 16 ani.   

Michaela Prosan este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, la clasa profesorului Florin Zamfirescu. 

Michaela Prosan este mama unui băiețel 

Nu doar Anda, personajul ei, este mamă. Michaela Prosan are un fiu de aproximativ 3 ani. Pentru că a vrut să se dedice în totalitate rolului de mamă, actrița a luat o pauză de la cariera ei. Deși este foarte discretă atunci când vine vorba de viața ei persoanală, actrița a mai publicat imagini cu micuțul ei.  

Actrița a ținut sarcina secretă până în momentul în care burtica de gravidă era mai mult decât evidentă. În acel moment, ea a participat la o ședință foto, în urma căreia a publicat imaginile pe rețelele sociale. La una dintre pozele publicate, actrița a ținut să menționeze că va simți lipsa acestor momente speciale din viața oricărei femei. 

Michaela Prosan este mama unui băiețel  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Michaela Prosan, despre debutul pe micul ecran 

Michaela Prosan a vorbit în mai multe interviuri și despre cum a început cariera ei și cu ce se ocupa înainte de a deveni celebră datorită rolului din serialul „Fructul oprit”. 

În 2014 mi-am dat licența la UNATC cu spectacolul ‘Steaua fără nume’, pe care l-am jucat timp de doi ani la Teatrul Elisabeta și am fost cu el prin diferite orașe din țară. Pe lângă, mai făceam reclame, scurtmetraje, mergeam la workshop-uri, la masterclass-uri de actorie și la castinguri. Nu îmi doream să lucrez în televiziune, aveam tot felul de preconcepții și am refuzat propuneri în trecut. ‘Fructul oprit’ a apărut în viața mea după o perioadă în care nu mi se legau proiecte, o perioadă plină de nemulțumiri, de uși închise. Am fost obișnuită să muncesc de mică și, când am văzut că telefonul nu mai sună și că lucrez sporadic, m-am gândit să merg într-o altă direcție, să fac altceva”, a declarat actrița Michaela Prosan în urmă cu ceva timp.  

Serialul „Fructul Oprit” marchează debutul meu în televiziune. Până să încep să lucrez la acest proiect am jucat în spectacole de teatru, printre care și „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, la Teatrul Elisabeta. A fost spectacolul cu care mi-am dat licența la UNATC. Am lucrat la reclame, videoclipuri și campanii de promovare pentru diferite brand-uri și am încercat, cât am putut, să fiu activă în domeniul acesta”, a mai spus ea ăntr-un interviu pentru TVMania, acum câțiva ani.  

Michaela Prosan, despre rolul din „Iubire cu parfum de lavandă” 

Michaela Prosan a luat o pauză de la cariera ei pentru a se putea dedica rolului de mamă, dar acum este gata să revină pe micul ecran.  

Iubire cu parfum de lavanda_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit şi pentru tot ce am învăţat în anii ăştia în care m-am retras ca să pot să-mi îmbrăţişez în tihnă noua identitate – cea de mamă. În martie am decis să-mi reiau activitatea artistică şi, la scurt timp, a apărut acest mare proiect în viaţa mea – Iubire cu parfum de lavandă!”, a dezvăluit Michaela Prosan. Mai mult, actriţa a mai completat: „M-a emoţionat teribil revederea de la casting cu doamna Ruxandra Ion şi cu echipa dumneai. Aproape 4 ani au stat între noi. În curând, Anda mea cea puternică o să ajungă la public şi le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil acest lucru şi care au avut încredere în mine. Despre personaj o să tot povestim… Este diferit faţă de ce am interpretat până acum. Am pus multă pasiune…iubire…şi lavandă!”

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

 

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton