; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maria luca chefi la cutite

Cine este Maria Luca, fetița de la „Chefi la cuțite” care i-a uluit pe jurați: „La 6 ani mi-a căzut părul prima dată”

03 March 2021

Maria Luca are 12 ani, este din Râșnov și s-a prezentat în fața juraților de la „Chefi la cuțite', sezonul 9, impecabil. Chiar dacă a avut emoții, fata și-a adunat forțele și a decis să pregătească un desert indian, menit să surprindă papilele gustative ale celor trei jurați.

Maria a mers la 'Chefi la cuțite' pentru a vedea dacă într-adevăr are talent în bucătărie sau dacă părinții o laudă doar pentru a o încuraja. Fetița a pregătit un desert indian, cu care a reușit să-i uimească pe cei trei chefi.

„Astăzi voi găti Banana Payasam, este cel mai popular desert din India', a dezvăluit concurenta, în timp ce și-a pregătit ingredientele, sperând să primească măcar două cuțite.

Ușile s-au deschis și Maria Luca și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite' și s-a prezentat. Maria este pasionată de dans și de gătit. Dar poate că cel mai surprinzător detaliu a fost faptul că tânăra suferă de alopecie, o boală ce presupune căderea părului.

„Încerc să nu fiu diferită față de ceilalți, așa că încerc să port pălăria (…). La 6 ani mi-a căzut părul prima dată, din cauza stresului (…). Am fost judecată și sufăr din cauza bullyingului. Dar încerc să fac haz de necaz și să trec prin suferințe', a spus Maria, emoționându-i pe chefi cu povestea sa de viață.

Banda a început să meargă și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat cu atenție preparatul și au încercat să își dea seama cine a gătit un asemenea preparat, potrivit Antena 1.

La final, Maria Luca a luat două cuțite și merge mai departe în competiție. 

Emisiunea „Chefi la cuțite' sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare