; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corbul

Cine este marele câștigător al primului sezon „Masked Singer România” (Pro TV)

02 November 2020

Marea demascare Masked Singer România a adus o mulțime de suprinze. Aseară, ultimele patru măști și-au arătat adevărata identitate, iar în urma votului venit din partea detectivilor și publicului, Corbul a câștigat primul sezon al celui mai secretos show de televiziune, actorul Mugur Mihăescu fiind cel care s-a aflat în această mască. 

 

În urma primului duel, Panda și Leoaica au fost primii eliminați din competiție. Dacă sub masca ursului Panda s-a ascuns Mircea Radu, cea care i-a dat viață Leoaicei a fost cântăreața Karmen. Lupta pentru marele trofeu s-a dat însă între Căpcăun și Corb, cel din urmă fiind desemnat câștigător. Înainte de a descoperi cine s-a ascuns în masca învingătoare, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu au fost surprinși să afle că cea care i-a dat viață simpaticului Căpcăun a fost Irina Rimes.

 

'Mă simt împlinită că i-am făcut pe oameni fericiți, mă simt fericită pentru că m-am distrat. Căpcăunul e prietenul meu și o să fie. Acest costum este genial, e o saună de fapt, am slăbit vreo 3 kilograme în patru zile de filmări, dar nu-mi pare rău. E o căldură satisfăcătoare', a spus aceasta. 

 

După ce au strigat pentru ultima oară 'Masca jos!', detectivii și publicul au descoperit că sub enigmaticului Corb s-a ascuns unul dintre cei mai iubiți actori din România: Mugur Mihăescu.

'M-am imaginat direct la mine, la țară, la Sadova, unde mă jucam ca nebunul pe dealurile alea. A fost ca o întoarcere în timp. Dacă m-ați pune acum să mai stau încă zece zile pe papainoagele astea, aș sta cu plăcere. Nu am eu cea mai bună voce din lume, pentru că acesta nu e un concurs de talente, e un concurs de nebunie, iar dacă voi ați ales nebunul de mine în seara asta, eu vă mulțumesc din suflet', le-a spus Mugur Mihăescu detectivilor imediat după demascare. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare