; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Reyyan hercai

Cine este marea dragoste a frumoasei Ebru Șahin, Reyyan, din îndrăgitul serial „Hercai”

15 February 2021

Ebru Șahin, talentata actriță care interpretează rolul principal feminin Reyyan, din îndrăgita producție turcească Hercai', difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, este îndrăgostită.

Frumoasa Ebru Șahin, 27 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de baschetbalistul din echipa națională turcă, Cedi Osman, 25 de ani, fapt care a trezit instant atenția tabloidelor locale. Cedi Osman și Ebru Șahin nu s-au ferit de ochii presei, iar frumoasa actriță a făcut declarații inedite despre relația ei, dar și despre carieră, conform publicației ALL, din Turcia. 

„Eu și Cedi ne potrivim foarte bine, deși facem parte din diferite. Fiecare dintre noi întelege diferit încrederea, multe dintre locurile pe care le frecventăm, atunci când nu suntem împreună, sunt diferite, dar pe care o obținem este aceeași. Eu și Cedi ne înțelegem din priviri, nu avem nevoie de vorbe, o astfel de conexiune avemJ! (…) Descoperim ceva nou în fiecare zi unul la celălalt. (…) Am învățat că deși suntem, deseori, la distanță unul cu celălalt, nu ne sacrificăm libertatea și caracterul, și ne ținem departe de tot felul de (…) Avem încredere deplină în noi, și ne sprijin reciproc în carierele noastre, dar și în viața privată în toate circumstanțele', sunt câteva dintre mărturisirile făcute de frumoasa actriță.

Nu ratați luni, de la ora 20.00, un episod nou, plin de emoție și suspans din Hercai', îndrăgita producție turcească ce îi are ca protagoniști pe Ebru Șahin, în rolul Reyyan, și Akın Akınözü, personaj Miran, la Kanal D.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare