Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Mane Voicu de la Asia Express, Drumul Zeilor. A debutat în comedie încă din adolescență și a împărțit scena cu Bordea

Cine este Mane Voicu de la Asia Express, Drumul Zeilor. A debutat în comedie încă din adolescență și a împărțit scena cu Bordea
11

de Cristina Țapu,

Concurenții noului sezon Asia Express 2024 au fost anunțați oficial de către Antena 1. Printre participanți se numără și nume cunoscute publicului larg, precum și persoane care nu au apărut atât de des pe micul ecran. Iată cine este Mane Voicu, concurentul care va face echipă cu Ioana State, comediantă!

Cine este Mane Voicu de la Asia Express, Drumul Zeilor

Mane Voicu și Ioana State vor face echipă și împreună vor porni pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Mane Voicu nu este cunoscut telespectatorilor, însă reprezintă un nume cu rezonanță în stand up comedy. El a reușit să obțină bani făcând ceea ce îi place încă de la o vârstă fragedă și este nelispit din cluburile de comedie din București.

Mane Voicu provine din București și are 34 de ani. Încă din adolescență, a debutat în lumea stand-up-ului, reușind să-și construiască o carieră de succes în acest domeniu, iar astăzi se numără printre cei mai apreciați oameni din branșă.

În 2006, în timp ce trupa Show Time, cu membri renumiți precum Cătălin Bordea și Mihai Bobonete, se pregătea pentru un spectacol, Mane Voicu a solicitat permisiunea de a urca pe scenă și și-a încercat norocul. Acela a reprezentat debutul său oficial, conform celor de la Spynews.ro.

Mane Voicu a echivalat experiența din Asia Express cu o „armată” pe care nu a avut ocazia să o trăiască. Comediantul este hotărât să-și pună limitele la încercare până la finalul competiției, alături de partenera sa și colega de breaslă, Ioana State.

„Mă aștept ca Asia Expres să fie armata pe care nu am făcut-o. E o competiție în care cred că îți descoperi limitele și vreau să văd cât de departe pot merge în acele condiții grele. Am înțeles că nimic nu te poate pregăti pentru Asia Expres, asta zic toți cei care au participat, lucrul ăsta n-are cum să fie liniștitor. E clar că ne aruncăm cu totul afară din zona noastră de confort”, a povestit Mane Voicu, conform celor de la Antena.

Cine sunt concurenții noului sezon Asia Express

Filmările pentru noul sezon al emisiunii Asia Express vor începe curând, iar cei de la Antena 1 mizează pe nume importante din showbiz pentru a se asigura că telespectatorii vor rămâne în fața micilor ecrane. 

Cine sunt concurenții Asia Express 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton