; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine este Lorelei Bratu, concurenta noului sezon Asia Express (5)

Cine este Lorelei Bratu, concurenta noului sezon „Asia Express”

19 May 2021

Lorelei Bratu face parte din noua selecție de concurenți ai emisiunii „Asia Express', ajunsă la sezonul cu numărul 4. Tânăra de 31 de ani este unul dintre cei 18 concurenți care vor merge pe „Drumul Împăraților'. În show-ul de la Antena 1, Lorelei va face echipă cu Zarug, scrie Libertatea.ro.

Asia Express', cel mai dur reality show din România, este gata să dea startul unui nou sezon. 9 perechi de vedete vor începe curând aventura vieții lor pe „Drumul Împăraților'. În sezonul 4 „Asia Express', cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan, alte destinații surpriză urmând să fie făcute publice pe parcurs, a anunțat recent postul Antena 1.

Potrivit sursei citate, Lorelei Bratu s-a născut în Tecuci, dar a devenit bucureșteancă în urmă cu ani buni. Ea este absolventă a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative SNSPA'. În prezent, aceasta este antreprenor.

La „Asia Express', sezonul 4 „Drumul Împăraților', Lorelei va merge alături de Zarug, designer vestimentar.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Lorelei Bratu (@loreleibratu)

„În general, iau viața cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant DA la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie.

Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!', a declarat Lorelei.

 Vezi galeria foto >

Lorelei Bratu e foarte activă pe Instagram, acolo are peste 17.000 de urmăritori.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Lorelei Bratu (@loreleibratu)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare