Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Lola Crudu de la „Survivor All Stars”. A plecat în Coreea de Sud când avea doar 18 ani și a depășit multe obstacole

Cine este Lola Crudu de la „Survivor All Stars”. A plecat în Coreea de Sud când avea doar 18 ani și a depășit multe obstacole
5

de Cristina Țapu,

Lola Crudu a fost una dintre cele mai remarcabile concurente în cadrul „Survivor România 2020”. Patru ani mai târziu, finalista sezonului 1 a decis să accepte din nou provocarea și va face parte din echipa Războinicilor în cadrul competiției „Survivor All Stars” 2024. Iată cine este Lola Crudu și cu ce se ocupă!

Cine este Lola Crudu de la „Survivor All Stars”

În cadrul competiției Survivor 2020, Lola (Lilia Crudu) a obținut locul 4. După încheierea emisiunii, ea a ales să se concentreze asupra carierei sale și să se retragă temporar din sfera publică. Originară din Chișinău, tânăra locuiește deja de peste 10 ani în București.

Când începe Survivor All Stars. Pro TV a anunțat cine sunt Faimoșii și RăzboiniciiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Lola (Lilia Crudu) este căsătorită din anul 2021. Concurenta la „Survivor All Stars” și soțul ei, George, s-au căsătorit în luna septembrie. Cererea în căsătorie a avut loc la scurt timp după întoarcerea sa din cadrul Survivor România 2020. În 2023, Lola a devenit și mămica unui băiețel care îi aduce zâmbetul pe buze și îi face fiecare zi mai frumoasă.

Lola (Lilia Crudu) de la „Survivor All Stars” este antrenor personal de fitness, dar a lucrat și ca agent de vânzări pentru asigurări de viață și MC, manifestând, de asemenea, o pasiune pronunțată pentru muzică. Potrivit informațiilor din presă, în trecut, tânăra a activat și ca dansatoare într-un parc de distracții din Coreea.

Într-un interviu, a dezvăluit că viața sa nu a fost deloc ușoară, începând să lucreze de la vârsta de 18 ani și plecând în Coreea de Sud. Ulterior, a petrecut trei ani în Thailanda, unde a deținut funcțiile de coregraf și manager la un club de noapte.

Când începe Survivor All Stars

Un show mai puternic ca niciodată. Un sezon așteptat de către toți cei de acasă. O emisiune care va aduce provocări și îi va scoate pe concurenți din zona de confort. SURVIVOR revine, în curând, cu sezonul suprem – Survivor All Stars!  

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Un nou sezon, reguli diferite. Ce strategii vor face? Pe cine se vor baza? Aflăm, din 16 ianuarie, la PRO TV. 

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars 

Echipa Faimoșilor

Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Echipa Războinicilor

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Sursă foto: Instagram Lola Crudu – Kanal D Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton