; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lidia buble la asia express

Cine este Lidia Buble, concurentă în noul sezon „Asia Express”: „Așteptam de mult timp momentul asta. Până în finală nu ne oprim”

13 June 2021

Lidia Buble are 28 de ani și este o cunoscută artistă din România. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a acceptat să participe la „Asia Express' în sezonul 4. Tânăra nu a plecat singură pe „Drumul Împăraţilor', ci formează o echipă cu sora ei, Estera.

Lidia Buble se numără printre cele 18 vedete participante la Asia Express 2021. Acum două zile, vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în timpul filmărilor emisiunii de la Antena 1.

„De 28 de ani trăiesc intens. O aniversare plină de aventură și necunoscut. Asta e cadoul pe care mi l-am făcut. Abia aștept să mă întorc învingătoare și să mă bucur de gândurile voastre. #doublebubbletrouble', a scris Lidia pe contul său de Instagram.

Cântăreaţa a pornit pe „Drumul Împăraţilor' alături de una dintre surorile ei, Estera Buble

„Double Bubble Trouble… catch us if you can. Așteptam de mult timp momentul asta. Până în finală nu ne oprim. #[email protected]', este mesajul transmis de Lidia Buble pe Facebook.

Filmările Sezonului 4 din Asia Express au început deja și au loc în următoarele ţări: Turcia, Georgia, Azerbaidjan.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult.

Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble', a declarat Lidia Buble, înainte de a pleca la „Asia Express'.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare