Homepage  / Vedete străine

Cine este Leo Woodall, supranumit „Brad Pitt al Marii Britanii”. Starul din „O zi”, de pe Netflix, a devenit celebru peste noapte

Cine este Leo Woodall, supranumit „Brad Pitt al Marii Britanii”. Starul din „O zi”, de pe Netflix, a devenit celebru peste noapte

de Cristina Țapu,

Leo Woodall, actorul britanic, a devenit o senzație pe internet! După interpretarea sa în rolul fermecătorului Dexter Mayhew din fenomenul „One Day", Woodall este acum etichetat ca „Brad Pitt al Marii Britanii", datorită aspectului său cool, precum și coafurii asemănătoare cu cea pe care Bradi Pitt o purta în anii '90. Iată mai multe detalii despre Leo!

Leo Woodall a devenit celebru peste noapte

Deși a devenit o vedetă de talie internațională peste noapte, după succesul înregistrat cu „One Day”, Leo Woodall a avut și o apariție notabilă într-un serial extrem de apreciat și premiat de public. Drumul spre succes nu a fost, însă, unul lin pentru simpaticul actor.

În 2021, Mike White, creatorul și regizorul serialului The White Lotus, căuta un actor pentru unul dintre rolurile secundare din cel de-al doilea sezon al serialului. Woodall a trimis o înregistrare video cu audiția – cu un cocktail în mână și ochelari de soare pe cap, la fel ca personajul său. La scurt timp după aceea, a primit apelul care i-a lansat cariera: White a vrut să-l vadă. Așa a obținut rolul lui Jack, un tânăr seducător din Essex, care este protagonistul uneia dintre cele mai neașteptate și comentate răsturnări de situație din serialul HBO.

Primul sezon al serialului fusese deja un succes, așa că Woodall cunoștea fenomenul The White Lotus. Acest lucru a adăugat o oarecare presiune, dar nu a scăzut din plăcerea de a filma: „M-am îndrăgostit de serial și abia câteva săptămâni mai târziu am anunțat că am o audiție pentru următorul sezon. Intrând în echipa serialului, m-am gândit că unele stele s-au aliniat și că trebuie, indiferent de presiune, să mă distrez cât mai mult”, a explicat el într-un interviu pentru Vulture.

Leo Woodall a fost inspirat de către Cillian Murphy să devină actor

Parcursul lui Leo Woodall spre celebritate nu a fost deloc ușor. Înainte de a reuși să se facă remarcat în lumea filmului și a serialelor, a abandonat școala, s-a angajat într-un bar și s-a confruntat cu numeroase stări complicate, de anxietate.

Leo a dezvăluit că sursa sa de inspirație pentru a deveni actor a fost Cillian Murphy, în rolul extraordinar pe care acesta l-a interpretat în serialul de succes intrernațional „Peaky Blinders”. Astfel, Leo s-a hotărât să urmeze calea actoriei și s-a înscris la cursurile școlii de actorie Andrew Lloyd Webber.

Sursă foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton