Homepage  / Seriale turceşti

Cine este Kutsi. Actorul din Melek și-a găsit jumătatea la filmările pentru serial

Cine este Kutsi. Actorul din Melek și-a găsit jumătatea la filmările pentru serial
8

de Redactia Tvmania

Anunțată în urmă cu 2 ani, producția “Melek” a avut în sfârșit premiera la postul Kanal D pe 4 iulie, urmând a fi difuzată de luni până miercuri de la ora 20.00, pe tronsonul lăsat liber de serialul „Totul pentru familia mea”. 

În Turcia, “Melek” (în original “Benim Adım Melek”) a fost urmărită din 2019 până în 2021, la postul TRT 1, cucerind telespectatorii cu o poveste dramatică despre prietenie, alegeri grele, renunțare și dragoste de mamă. Filmările pentru Melek au avut loc în Belgard, Serbia, Gaziantep și Istanbul, Turcia, coloana sonoră aparținându-i muzicianului de succes Yıldıray Gürgen. 

Protagonista serialului este Melek (Nehir Erdogan), o femeie puternică care nu vrea să accepte căsătoria aranjată cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Șirhan, uniune propusă de propria ei familie, Karadağ.

Melek încalcă astfel dorința tatălui său, Seyit Ali Karadağ (Mehmet Çevik), şi, chiar în ziua logodnei, ea fuge în Germania alături de Alpay (Kaan Çakır), bărbatul pe care îl iubește. După fuga lui Melek, Halil, mirele abandonat, rămâne marcat de acest eveniment de-a lungul a două decenii. În tot acest timp, Melek își lasă trecutul în urmă, însă viața ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. De asemenea, ea a trebuie să înfrunte o boală nemiloasă, dar și trădarea celui pe care l-a considerat dragostea vieții ei.

Cine este Kutsi, Halil din serialul Melek

Kutsi a mai apărut și el pe micile noastre ecrane în “A doua șansă”, în timp ce Kaan Çakır a fost văzut în “Putere și glorie”.

Kutsi (50 de ani) este și un cunoscut cântăreț la el în țară. Are la activ mai multe albume pop, iar anul acesta va apărea într-un nou serial la postul Atv, “Üvey Anne”.

El este căsătorit din 2021 cu Sibel Ülker. Cei doi s-au cunoscut chiar la filmările serialului “Melek”, căci Sibel este mama micuțului actor Poyraz Ar, cel care îi dă viață personajului Seyit Ali, cel mai mic copil al lui Melek. Pe de altă parte, potrivit presei turce, fosta soție – Feyza Cipa- l-a acuzat pe actor că în timpul căsniciei lor de 7 ani acesta a abuzat-o atât pe ea, cât și pe fetița lor.

kutsi-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton