Homepage  / Vedete străine

Cine este Jonathan Bailey din serialul „Bridgerton” de pe Netflix. Ce și-ar fi dorit să devină dacă nu ar fi dat lovitura în actorie

Cine este Jonathan Bailey din serialul „Bridgerton” de pe Netflix. Ce și-ar fi dorit să devină dacă nu ar fi dat lovitura în actorie
10

de Cristina Țapu,

Jonathan Bailey exercită o anumită atracție magnetică asupra publicului. Aceasta merge dincolo de farmecul său incontestabil și de interpretările sale captivante. De la cucerirea publicului scenei teatrale londoneze până la apariția sa în serialul fenomen Netflix, „Bridgerton”, care a bătut recorduri, traiectoria carierei lui Bailey este o dovadă a dedicării sale și a talentului său în continuă evoluție. Iată cine este Jonathan Bailey și în ce proiecte viitoare este implicat!

Cine este Jonathan Stuart Bailey

Jonathan Stuart Bailey s-a născut pe 25 aprilie 1988 și a devenit cunoscut mai ales pentru rolul său din popularul serial „Bridgerton” , unde joacă rolul unuia dintre frații Bridgerton: Lordul Anthony Bridgerton.

Cu toate acestea, Bailey spune că, dacă nu ar fi avut succes ca actor, ar fi devenit profesor. „Dacă nu aș fi fost actor, cred că mi-ar fi plăcut să fiu profesor de școală primară”, a declarat Bailey într-un interviu recent. Adică, cred că toți profesorii sunt, practic, eroii zilelor noastre”.

81st Annual Golden Globe Awards – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Bailey este gata pentru un an plin din punct de vedere profesional. El se pregătește pentru cel de-al treilea sezon al serialului „Bridgerton” și interpretează rolul Prințului Fiyero în mult așteptata adaptare cinematografică a musicalului „Wicked”.

În ce filme il vom mai vedea pe Jonathan Bailey

La începutul acestui an, Bailey tocmai a încheiat filmările pentru mult așteptatul film „Wicked”, care va fi lansat în luna noiembrie a acestui an. Jucând alături de Ariana Grande, Michele Yeoh și Cynthia Erivo, rolul său este cel al iubitului Elphabei, Prințul Fiyero.

Deși nimic nu este confirmat, au existat discuții timpurii cu privire la faptul că Bailey a fost distribuit ca următorul actor principal în filmul „Jurassic World”. Studiourile Universal au spus puține lucruri despre acest proiect, dar au dezvăluit că data de lansare a filmului va fi 2 iulie 2025.

Deși în serial joacă rolul unui heterosexual râvnit de multe domnișoare care fac parte din înalta societate, actorul este homosexual în viața reală. „Am crezut că pentru a fi fericit trebuie să fiu hetero„, declara acesta într-un interviu, potrivit people.com. Cu toate acestea, la 20 de ani, Bailey a decis să le spună familiei și prietenilor despre adevărata sa orientare sexuală. „Am ajuns într-un punct în care m-am gândit: La naiba cu asta. Aș prefera mult să-mi țin iubitul de mână în public”.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton