Homepage  / Vedete româneşti

Cine este iubitul actriței Ilona Brezoianu. Evită să se afișeze public: „Nu știu cât este de conștient de lumea asta în care mă învârt”

Cine este iubitul actriței Ilona Brezoianu. Evită să se afișeze public: „Nu știu cât este de conștient de lumea asta în care mă învârt”
11

de Cristina Țapu,

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat sezonul cu numărul 20 al emisiunii Te cunosc de undeva. Ilona a fost susținută, din culise, de iubitul ei. Iată cine este bărbatul care a reușit să o cucerească!

Cine este iubitul Ilonei Brezoianu

Ilona Brezoianu este discretă atunci când vine vorba despre viața personală și evită să se afișeze public alături de bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze. Actrița formează un cuplu alături de un bărbat care nu este obișnuit cu lumina reflectoarelor, dar care o susține complet în demersurile sale artistice. Așa se face că el a fost prezent în culisele emisiunii Te cunosc de undeva și a sprijinit-o pe tot parcursul emisiunii.

Iubitul Ilonei Brezoianu este antrenor de schi și s-a obișnuit repede cu statutul pe care aceasta îl are, deși preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și de evenimentele mondene.

ilina-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„El mă vede în continuare ca o persoană normală, nu știu cât este de conștient de lumea asta în care mă învârt, pentru că eu, de fapt, în momentul în care nu sunt în fața camerelor sau la emisiuni, sunt o persoană absolut normală. Mă îmbrac normal, nu cheltuiesc foarte mulți bani pe haine, sunt un om exact așa cum eram și acum ani de zile, înainte să fiu cunoscută. Deci nu cred că este o surpriză”, a povestit actrița, conform Playtech.

Invitată la podcastul moderat de către Romică Țociu și fiul acestuia, actrița a vorbit la superlativ despre cel care îi este alături și a subliniat că este îndrăgostită până peste cap.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită.” povestea aceasta.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat sezonul 20 al emisiunii Te cunosc de undeva

Câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 20 au fost desemnați în ediția de sâmbătă, 25 mai 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 15.000 de euro.

Cele 8 echipe de artişti ale sezonului cu energie la puterea 20 – finaliști și nefinaliști – au transformat gala finalei Te cunosc de undeva! într-una cu totul şi cu totul specială. Iar punctele oferite de jurați, concurenți și de către cei din public au fost pe măsură. După ce s-au făcut toate calculele, a venit și anunțul mult așteptat: Ilona şi Ristei și-au adjudecat trofeul sezonului 20 al transforming show-ului și premiul de 15.000 de Euro.

Ilona a fost susținută de către iubitul său, care a bifat astfel și prima apariție televizată. El a rămas impresionat de prestația pe care au avut-o iubita sa și Florin Ristei și nu i-a venit să creadă cât de bine Ilona a intrat în pielea celebrului Axl Rose, solistul formației Guns’n’Roses.

Ilona a fost nevoită să respecte referința din videoclipul original al piesei, așadar la un moment dat, a împărtășit un sărut cu una dintre dansatoare, spre surprinderea iubitului, care a întrebat, complet uimit: „Chiar ai pupat-o?!”

Sursă foto: Instagram Ilona Brezoianu – Antena 1

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton