Homepage  / Vedete româneşti

Cine este iubitul Ancăi Dinicu. Motivul pentru care Georgian a ales să se retragă din activitate la doar 30 de ani

Cine este iubitul Ancăi Dinicu. Motivul pentru care Georgian a ales să se retragă din activitate la doar 30 de ani
10

de Cristina Țapu,

De când s-au afișat împreună pentru prima dată, fanii Ancăi Dinicu au fost dornici să afle mai multe despre Georgian Păun, partenerul ei. Acum, vom dezvălui câteva detalii despre iubitul vedetei, în special că cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Iată ce se cunoaște despre partenerul de viață al actriței!

Cine este iubitul Ancăi Dinicu

Anca Dinicu strălucește de fericire! După o perioadă în care au circulat diverse speculații și au avut apariții discrete în public, actrița a confirmat că legătura ei cu Georgian Păun este mai puternică ca oricând și că cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.

Georgian Păun, născut în Calafat și cu patru ani mai tânăr decât Anca Dinicu, se remarcă prin cariera sa de fost baschetbalist profesionist, având o traiectorie cu adevărat impresionantă în acest domeniu.

Anca Dinicu este însărcinată. Cine este iubitul actriței: „Mai bine să aflați de la mineIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

La doar 30 de ani, tânărul și-a consacrat o bună parte din viață baschetului, evoluând pentru echipe de prestigiu precum BCM U Pitești, SCM Timișoara, Farul Constanța, BC CSU Sibiu și Athletic Constanţa.

Alegerea sa de a se retrage din activitatea sportivă profesională a fost influențată de o pierdere devastatoare, decesul idolului său, legenda NBA Kobe Bryant, un eveniment care l-a marcat profund.

„Kobe Bryant este motivul pentru care m-am apucat de baschet şi unul dintre motivele care m-a facut să nu mai joc. L-am urmărit toată copilăria mea, îi ştiam toate highlights-urile, inclusiv după ce a terminat cariera de sportiv de performanţă, îl urmăream cum se dezvolta în afara terenului şi cum în ultimul timp a început să apară din nou la meciuri împreună cu Gigi. Personal pe mine m-a afectat moartea lui, pentru că l-am urmărit toată copilăria şi adolescenţa mea. Motivul pentru care nu am mai continuat să joc este că moartea lui m-a învăţat că în viaţă trebuie să facem ce ne face fericiţi şi să trăim în prezent, pentru că viaţa este foarte imprevizibilă”, a spus el pentru baschet.ro.

Anca Dinicu este însărcinată

Recent, Anca Dinicu a surprins lumea showbizului românesc anunțând că este însărcinată! Vedeta a dezvăluit vestea într-un mesaj postat de Ziua Copilului, informându-și fanii că va deveni mamă. În fotografia postată, apare alături de viitorul tătic, Georgian.

„De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris Anca Dinicu, în dreptul imaginii în care apare alături de iubitul sportiv.

Sursă foto: Instagram Anca Dinicu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton