Homepage  / Vedete româneşti

Cine este logodnicul Alinei Eremia. Ce diferență de vârstă este între ei. Edi Barbu preferă să stea departe de evenimentele mondene

Cine este logodnicul Alinei Eremia. Ce diferență de vârstă este între ei. Edi Barbu preferă să stea departe de evenimentele mondene
14

de Cristina Țapu,

Alina Eremia, în vârstă de 30 de ani, traversează o perioadă foarte fericită a vieții sale. Aflată în vacanță alături de iubitul său, Edi Barbu, frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie. Cine este logodnicul artistei și cum a început povestea lor de dragoste.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina Eremia și Edi Barbu

Alina Eremia și Edi Barbu se află în prezent într-o vacanță exotică departe de casă. De ziua sa, pe 24 ianuarie, Edi Barbu și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe cea care îi este parteneră de viață de aproximativ opt ani. Răspunsul a fost unul afirmativ, așadar cei doi pot începe să-și facă planurile de nuntă!

Alina Eremia s-a logodit cu iubitul ei, Edi Barbu. Primele imagini cu inelul de logodnăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Edi Barbu și Alina Eremia formează un cuplu de opt ani, iar relația lor a trecut peste toate obstacolele. Alina are doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului iubit despre care spune că este un tip echilibrat, introvert, care stă departe de aparițiile publice.

Cei doi s-au întâlnit la sala de sport, una dintre pasiunile lor comune. După mai multe luni în care au conversat și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și au decis să acorde o șansă poveștii lor de dragoste.

Ce diferență de vârstă este între Alina Eremia și logodnicul său

Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și după am ieșit doar noi. Lucrurile s-au înfiripat frumos și firesc.

Ne-am îndrăgostit sufletește, fizic și mental și îndrăgosteala asta s-a transformat rapid în iubire. La prima întâlnire am stat 12 ore de vorbă, nu se mai terminau subiectele. Pentru mine, cel mai important e să rezonez cu omul de lângă mine. Lui nu-i place să fie în lumina reflectoarelor. Până l-am convins să facem o copertă împreună a durat jumătate de an, cu insistențe. E un tip foarte în banca lui, lasă lucrurile să curgă natural. De aceea a părut așa firesc totul”, a povestit Andreea Eremia, conform Revistei Viva!

Între Edi Barbu și Alina Eremia este o diferență de vârstă de cinci ani, solista având 30 de ani, iar logodnicul acesteia 35. Edi Barbu este un antreprenor implicat într-o companie specializată în construcția și designul mobilei și nu este un fan al evenimentelor modene, după cum povestește Alina.

Sursă foto: Instagram Alina Eremia

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton