; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Toto Dumitrescu

Cine este iubita lui Toto Dumitrescu. Fostul concurent „Te cunosc de undeva!” și frumoasa brunetă au plecat în Zanzibar

01 July 2021

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, și-a găsit jumătatea. Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!' s-a afișat pentru prima oară cu noua lui iubită, iar fanele din mediul online au reacționat cu rapiditate.

Bruneta care i-a pus inima pe jar lui Toto Dumitrescu este Alexandra. De profesie model, tânăra a plecat deja alături de iubitul ei într-o vacanță în îndepărtatul Zanzibar, scrie spynews.ro.

Într-o postare pe contul personal de Instagram, fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!', de pe Antena 1, a decis să împartă cu toată lumea vestea că iubește și este iubit. Toto a postat mai multe fotografii cu Alexandra, iubita sa, din vacanța de vis din Zanzibar. 

 Vezi galeria foto >

Toto Dumitrescu: „Tata nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul, ci cu actoria'

Deși este fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto nu și-a dorit să facă fotbal. Tânărul a declarat, într-un interviu pentru Acces Direct, că tatăl său l-a încurajat de fiecare dată cu actoria, ci nu cu fotbalul. 

„Tata nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul, ci cu actoria. La serbarea din clasa a II-a am primit critici pozitive și lucrul acesta mi-a deschis o idee. M-a făcut să merg mai departe. Am plecat la Londra pentru că sunt oportunități mai mari, oamenii sunt mai serioși, iar banii sunt mai mulți. Am fost mereu creativ. Am jucat și fotbal în curtea școlii cu Ianis Hagi. Mi-a plăcut fotbalul, dar dacă tata nu m-a încurajat, poate a fost mai bine așa, nu regret meseria pe care am ales-o', a spus Toto Dumitrescu într-un interviu pentru Acces Direct.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare