Homepage  / Vedete străine

Cine este iubita lui Henry Cavill, Natalie Viscuso. Modul inedit în care și-au făcut publică relația

Cine este iubita lui Henry Cavill, Natalie Viscuso. Modul inedit în care și-au făcut publică relația
8

de Roxana Mirea,

Henry Cavill este un bărbat împlinit pe toate planurile. Nu doar că se bucură de succes pe plan profesional, fiind un actor celebru, dar are și o iubită superbă, care îl susține întotdeauna. Iată cine este Natalie Viscuso, iubita lui Henry Cavill. 

Cine este iubita lui Henry Cavill 

Henry Cavill și directoarea de televiziune Natalie Viscuso și-au oficializat relația pe Instagram în aprilie 2021, la scurt timp după ce au fost văzuți la o plimbare romantică, în Londra. 

Acesta sunt eu arătând liniștit și încrezător cu puțin timp înainte ca frumoasa și geniala mea iubită, Natalie, să mă distrugă la șah”, a scris actorul în dreptul unei imagini cu iubita lui. 

 Într-o postare separată cu aceeași imagine, Natalie Viscuso a scris: „Îl învățam pe dragul meu Henry cum să joace șah… sau… poate că m-a lăsat să câștig?” 

Henry Cavill și Natalie Viscuso și-au făcut în cele din urmă debutul pe covorul roșu la premiera filmului „Enola Holmes 2”, în octombrie 2022. Așadar, cine este iubita lui Henry Cavill? Iată tot ce trebuie să știi despre Natalie Viscuso și relația ei cu actorul. 

Natalie Viscuso a fost în emisiunea „My Super Sweet 16” de la MTV. 

Natalie Viscuso a apărut în sezonul 1 al emisiunii „My Super Sweet 16” de la MTV, în 2005. O descriere a episodului spunea: „La 15 ani, Natalie locuiește acum într-o casă de 5 milioane de dolari și se plimbă prin oraș cu Bentley-urile și Ferrari-urile tatălui ei. Ce și-ar putea dori mai mult? Ce zici de a fi cea mai populară fată de la școală?.” 

În episodul „My Super Sweet Sixteen”, Viscuso a fost descrisă ca fiind originară din „somnoroasa Roswell, NM”, dar s-a mutat în La Jolla, California, împreună cu tatăl ei și cu logodnicul său de atunci, potrivit People.  

Cine este iubita lui Henry Cavill Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu ce se ocupă iubita lui Henry Cavill 

Natalie Viscuso este vicepreședinte la Vertigo Entertainment a lui Roy Lee, o companie de producție cu sediul în Los Angeles care se află în spatele filmului „Them: Covenant”, difuzat de Prime Video. 

Povestirea de gen a fost inima care a bătut în mine încă de când eram copil. Mă simt incredibil de norocoasă că am reușit să transpun această pasiune într-o carieră și că am făcut acest lucru cu unii dintre cei mai buni din domeniu”, a scris ea pe Instagram după ce s-a aflat vestea noii sale poziții. 

Anterior, a fost vicepreședinte al studiourilor de televiziune și digital la Legendary Entertainment. Legendary a fost una dintre companiile care au produs filmele lui Cavill, „Man of Steel” (2013) și „Enola Holmes” (2020). Anterior, ea a lucrat în departamentele de televiziune la Weinstein Company și ITV Studios.  

A absolvit în 2011 Școala de Arte Cinematografice a Universității din California de Sud, unde a fost implicată și în activități extracurriculare și a primit distincții academice.  

Mama lui Natalie Viscuso a murit 

Mama lui Viscuso a murit în august 2017, iar multe dintre postările sunt făcute în memoria celei care i-a dat viață. „Astăzi aleg să mi-o amintesc în toată frumusețea, bucuria și strălucirea ei incredibilă pentru care a fost atât de iubită”, a scris Viscuso. „Ultima fotografie de aici este cu doar câteva luni înainte de a muri și, cu toate acestea, era încă uimitoare, cu o mentalitate pozitivă și strălucea de iubire.” 

Henry Cavill și iubita lui și-au făcut debutul pe covorul roșu 

Henry Cavill și iubita lui au pozat împreună la premiera Enola Holmes 2 din New York, în octombrie 2022. Viscuso a îmbrăcat o rochie crem superbă, în timp ce Cavill a purtat un costum cu dungi și o cravată roșie. 

În decembrie 2022, Cavill a anunțat că el și Viscuso lucrează la aducerea pe marele ecran a unei adaptări pentru jocul video Warhammer 40.000. 

Acum, după 22 de ani de experiență în această industrie, simt în sfârșit că am setul de abilități și experiența necesară pentru a da viață unui univers cinematografic Warhammer. Parteneriatul cu Natalie Viscuso de la Vertigo a fost o binecuvântare dincolo de cuvinte, fără ea poate că nu am fi găsit casa perfectă la Amazon. Iar faptul de a avea o casă precum Amazon ne va oferi libertatea de a fi fideli scopului masiv al lui Warhammer. Tuturor fanilor Warhammer de acolo, promit să respect această proprietate intelectuală pe care o iubim”, a scris actorul pe Instagram. 

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton