Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Ionuț Rusu de la America Express 2023, sezonul 2. Comediantul a fost șofer de TIR

Cine este Ionuț Rusu de la America Express 2023, sezonul 2. Comediantul a fost șofer de TIR
12

de Redactia Tvmania

Ionuț Rusu participă în calitate de concurent în emisiunea „America Express 2023”, sezonul 2 și face echipă cu prietenul său apropiat, George Tănase. Puțini sunt cei care știu, însă, detalii despre comediantul care face spectacol și pe scenă, și în afara ei.

Cine este Ionuț Rusu de la America Express 2023, sezonul 2

Ionuț Rusu s-a născut la data de 15 mai 1992 și are în prezent 31 de ani. Cu toate că nu și-a dorit inițial o carieră în comedie, el a devenit un comediant de succes.

De-a lungul anilor, el a încercat diverse meserii, iar notorietatea sa a crescut în urma prestațiilor sale comice în emisiuni de umor, câștigându-și aprecierea unui public larg. De asemenea, în trecut, Ionuț Rusu a lucrat și ca șofer de TIR și a avut o relație cu Viviana Sposub.

Cum a făcut trecerea Ionuț Rusu de la șofer de TIR la comediant de succes

După absolvirea Facultății de Relații Internaționale în Cluj-Napoca, Ionuț Rusu și-a căutat un loc de muncă. Tatăl său a fost șofer de TIR, și așa că, inițial, a decis să încerce această meserie. Cu toate acestea, a realizat în doar doi ani că nu era deloc potrivită pentru el.

„Sunt comediant de profesie, fără să fi terminat vreo școală anume, dar am fost și altele. Șofer pe camion! 40 de tone. Taică-miu era, de asemenea, șofer pe camion, dar el mai avea și altă meserie”, a spus Ionuț Rusu, în prima ediție a emisiunii America Express 2023, sezonul 2.

Întrebat dacă va fi afectat de timpul petrecut departe de casă, comediantul a răspuns: „Eu am fost plecat câte două luni și crede-mă condiții nasoale. N-am mâncat niciodată o masă sănătoasă pe TIR. Comestibilă, adică. De multe ori, aveau iz de motorină toate. Am dormit în spatele unei cabine, e destul de greuț. Ei au baie. Pe TIR, la roată era baia mea”.

img-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În anul 2016, Ionuț Rusu a avut o apariție memorabilă pe scena emisiunii iUmor, reușind să provoace râsul în hohote al lui Cheloo, un membru al juriului cunoscut pentru criticile sale dure. Ionuț Rusu a creat un număr de stand-up comedy bazat pe rugăciuni amuzante.

Cu patru ani în urmă, a început să susțină primele sale spectacole de stand-up comedy, debutând la Craiova. Pe platforma YouTube și pe rețelele de socializare, a publicat mai multe clipuri amuzante, care au devenit rapid virale. Astfel, Ionuț Rusu a ajuns să fie apreciat de către internauți și să se bucure de popularitate în mediul online.

Ionuț Rusu și Viviana Sposub au trăit o scurtă poveste de dragoste

Înainte de a-și câștiga notorietatea, Ionuț Rusu a avut o relație cu Viviana Sposub, fosta parteneră de viață a lui George Burcea.

Cu toate că povestea lor de dragoste nu a durat mult, atunci când au constatat că relația lor nu mai funcționează, cei doi au hotărât să se despartă fără conflicte și să mențină o relație civilizată de prietenie.

Detaliile despre relația lor au ieșit la iveală după ce au fost fotografiați de paparazzi în timp ce se sărutau într-un centru comercial în anul 2019., conform Libertatea.

Viviana Sposub a spus cu ce problemă de sănătate se confruntăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Despre America Express – Drumul Soarelui 

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Sursă foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton