Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Ioana State, partenera lui Mane Voicu de la Asia Express. A stârnit hohote de râs la iUmor

Cine este Ioana State, partenera lui Mane Voicu de la Asia Express. A stârnit hohote de râs la iUmor
7

de Cristina Țapu,

Sezonul 7 al Asia Express se anunță a fi o experiență captivantă pentru telespecatori, iar printre participanți se află Ioana State, o comediantă talentată. Cu un spirit vesel și pregătită să înfrunte provocările neașteptate ale Drumului Zeilor, Ioana State va forma o echipă cu colegul său de breaslă, Mane Voicu. Iată mai multe detalii despre Ioana State!

Cine este Ioana State, partenera lui Mane Voicu de la Asia Express

Ioana State și-a construit notorietatea în mediul online, unde postările sale amuzante au captivat atenția publicului. Ea și-a extins prezența la televiziune, impresionând prin numerele sale de stand-up și ajungând până în fazele finale ale emisiunilor precum Stand-Up Revolution și iUmor.

416002764_18401937832018674_8227264173207363812_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

La vârsta de 32 de ani, Ioana State s-a impus ca o figură semnificativă în peisajul comediei românești. Cu un stil bogat în autoironie, ea știe să gestioneze cu mult umor chiar și momentele dificile din viață și nu renunță niciodată.

Ioana State s-a remarcat în emisiunile de divertisment

Ioana State, născută în comuna Dascălu din județul Ilfov, a debutat ca comediantă în mediul online, iar mai apoi și-a încercat norocul prin participarea la numeroase emisiuni de divertisment. În prezent, ea realizează numere de stand-up în diferite cubluri de comedie din București și susține turnee în întreaga țară.

Înainte de a se îmbarca în călătoria pe Drumul Zeilor, Ioana State a împărtășit gândurile care îi trec prin minte referitor la această experiență. Consideră că emisiunea o va scoate din zona din confort și o va ajuta să desopere lucruri noi despre propria persoană.

Nu m-a crezut mai nimeni dintre apropiați când am spus în ce m-am băgat. Eu care mă împiedic și când deschid ușa și care am învățat să merg pe bicicletă la 11 ani. Singurul meu instinct de supraviețuire e să comand două porții de paste că poate nu mă satur cu una. Cu toate astea sunt inconștient de nerăbdătoare. Știu că va fi foarte greu ce ne așteaptă și în același timp sunt cuprinsă de un entuziasm nebun. Vreau să testez adrenalina unei astfel de competiții. Eu mă laud că sunt echilibrată, că mă descurc în orice situație, că știu să gestionez situații de criză. Acum sigur voi avea contextul să-mi demonstrez că nu sunt chiar așa. Las multe acasă: un iubit, nu al meu, al altcuiva, care sigur nu îmi va duce dorul pentru că nu știe că e iubitul meu. Glumesc… îmi va fi dor de familie și prieteni, mai ales de nepoți, de spectacole, de toată echipa mea de la #spitalepublicedinbaniprivati pe care îi las singuri atâta timp. Dar revin victorioasă, le-am promis. Plec în cea mai frumoasă și nebună aventură și vreau să mă lupt cu toate forțele distrându-mă și bucurându-mă de fiecare emoție trăită acolo”, a declarat Ioana State, conform celor de la Antena 1.

Sursă foto:

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton