Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Ioana, soția lui Mihai Găinușă. Cum a început povestea lor de dragoste

Cine este Ioana, soția lui Mihai Găinușă. Cum a început povestea lor de dragoste
11

de Roxana Mirea,

Mihai Găinușă este cunoscut de o țară întreagă, însă nu același lucru s-ar putea spune și despre soția lui, Ioana. Cei doi au o relație de aproximativ 20 de ani și au doi copii împreună, pe Eva și Andrei. Iată cine este soția lui Mihai Găinușă. 

Cine este soția lui Mihai Găinușă, concurentul de la Asia Express 2024 

Mihai Găinușă este un om de televiziune celebru și în prezent lucrează la radio. Acesta a fost ani de zile prezentator la „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV. Așadar, el este cunoscut de o țară întreagă, însă soția lui, Ioana Găinușă, a dorit să stea departe de lumina reflectoarelor. Mihai Găinușă și soția lui sunt împreună de 20 de ani și au doi copii, pe Eva și Andrei. 

Pe Mihai Găinușă îl putea vedea la Antena 1. El se numără printre concurenții noului sezon „Asia Express”. În schimb, Ioana Găinușă stă departe de ochii curioșilor. Ioana Găinușă are o educație academică remarcabilă. Soția lui Mihai Găinușă a studiat la Rapid Transformational Therapy, iar acum face parte din echipa RTT Method, potrivit wowbiz.ro.

Eu facilitez libertatea și ofer sprijin oricui este pregătit să facă o schimbare profundă și durabilă în viața sa. Poate că ai încercat deja terapia sau alte modalități de vindecare înainte. Rapid Transformational Therapy este diferită”, scrie Ioana Găinușă pe site-ul organizației. 

Cine este soția lui Mihai Găinușă, concurentul de la Asia Express 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ioana Găinușă a recunoscut, într-o postare pe Instagram, că adoră simplitatea. „Am descoperit în această fotografie bucuria simplității. Nimic fancy, împopoțonat sau complicat. Marea într-o parte, copiii mei puțin mai în spate, 2 copii pe care îi iubesc în fața mea, sus cerul și sub tălpi, pământul.”, este mesajul scris de soția lui Mihai Găinușă.

Cum a cunoscut-o Mihai Găinușă pe soția lui 

Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui. Cei doi erau vecini și, la un moment dat, au fost pe punctul de a face un accident.  

Am senzația că soția m-a cunoscut prima. Eram și vecini în Drumul Taberei și, la un moment dat, era să ne tamponăm cu mașinile. A fost cea mai frumoasă și lungă amiabilă din viața mea. Sper că și din a ei. Cred că atunci când am cerut-o de soție, am luat-o pe ocolite și i-am zis că o cer pentru un prieten. Jucam rolul unui pețitor și am fost ușor penibil. Dar dacă o supăram foarte tare, probabil pleca cu prietenul imaginar”, a spus el pentru unica.ro, în urmă cu ceva timp. 

Mihai Găinușă participă la Asia Express 2024 

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Printre concurenți se numără și Mihai Găinușă, care face echipă cu Oana Paraschiv, colega lui de radio. 

Dacă fiecare om e dator să planteze un pom, să înalțe o casă și sa facă un copil, înseamnă că deja am rămas cu ceva timp liber. Așa că, în Asia Express, vreau să văd ce pomi au ei si cum arată casele lor pe dinăuntru. Să fiu totuși atent cu copiii, că mi-ajung doi.

O să fie un prilej să le arăt mai tinerelor generații, că noi, cei din X, am crescut mai mult pe afară și am mâncat pe cartelă, deci suntem pregătiți de Jocurile Foamei și ale Somnului. Pe Oana mă bazez mult la interacțiunile sociale și la atenția pentru detalii, câteva dintre defectele mele. Și am un atuu major: pe Drumul Zeilor sunt însoțit de o fată de preot. Mulțumesc pentru alegere și, cum spune thailandezul: vaya con Dios!” a declarat Mihai Găinușă.  

Cine sunt concurenții Asia Express 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Sursa Foto: Facebook, Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton