Homepage  / Televiziune

Cine este Ioan-Aurel Pop, următorul invitat al Eugeniei Vodă, la „Profesioniștii”, 28 octombrie 2023

Cine este Ioan-Aurel Pop, următorul invitat al Eugeniei Vodă, la „Profesioniștii”, 28 octombrie 2023

de Redactia Tvmania,

După dialogul cu istoricul de artă Erwin Kessler, premierele continuă la „Profesioniștii”. Sâmbătă, 28 octombrie, Eugenia Vodă ne propune o întâlnire cu o figură specială, istoricul Ioan-Aurel Pop, preşedintele Academiei Române.

Cine este Ioan-Aurel Pop, următorul invitat la „Profesioniștii”, 28 octombrie 2023

„Profesioniştii” cu Eugenia Vodă, una dintre cele mai apreciate şi urmărite emisiuni de la postul naţional, vine cu ediţii noi la TVR 1. Emisiunea poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 23.20.

Invitatul Eugeniei Vodă la ediția Profesioniștii din această sâmbătă, 28 octombrie, este istoricul Ioan-Aurel Pop.

Eugenia Vodă: „Se spune că, atunci când faci un interviu cu o personalitate ultracunoscută, performanța ar fi să-i dezvălui o fațetă inedită. Rămâne de văzut dacă asta se va întâmpla și în interviul cu Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, cunoscut publicului larg, până acum, prin atâtea cărți, conferințe și interviuri…

Am constatat că există voci care îl admiră necondiționat, dar și voci care îl contestă aprig – și, culmea, s-ar putea ca ambele tabere să fie la fel de (ne)mulțumite de acest interviu! Dar interviul e făcut nu pentru prieteni și nici pentru dușmani, ci pentru marele public din această țară, interesat să descopere portretul unui posibil candidat la președinția României…”

De multe ori deja celebri, alteori cunoscuţi doar de un grup restrâns de persoane, Eugenia Vodă i-a chemat pe cei care au schiţat istoria din umbra anonimatului şi a reuşit să-i aducă pe cei care au refuzat ani de-a rândul să se destăinuie în faţa presei. Întâlnirile cu „Profesioniştii” şi Eugenia Vodă sunt programate sâmbăta, la TVR 1.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton